Actualitate

Cel mai mare Triatlon din Estul Europei se va desfăşura la Mamaia

În acest weekend, pe 23 și 24 septembrie 2023, Mamaia va găzdui cea mai prestigioasă competiție de triatlon din Estul Europei – H3RO Mamaia. Peste 700 de participanți din 10 țări diferite vor lua startul la acest eveniment sportiv de anvergură.

H3RO Mamaia este organizat de către Federația Română de Triatlon şi finanţat de Primăria Municipiului Constanța. Acest eveniment de excepție atrage nu doar triatleți pasionați, ci și sportivi de top din echipa olimpică a României, printre care se numără Felix Duchampt și Antoanela Manac, alături de cei mai promițători juniori ai țării, precum Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran.

Federația Română de Triatlon anunță, de asemenea, că în cadrul H3RO Mamaia va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 și va organiza în premieră Campionatul Național de Ștafetă Mixtă, o nouă probă olimpică ce debutează începând cu Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Competiția va include trei Campionate Naționale și două Cupe ale României, cu premii totale în valoare de 37.400 de lei. De-a lungul primilor 15 ani de existență, H3RO Mamaia a mai găzduit patru Cupe Europene, contribuind astfel la consolidarea poziției României pe harta competițiilor majore de triatlon din Europa.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre acest eveniment deosebit, te invităm să vizitezi site-ul oficial al competiției la adresa www.h3ro.org.

Articol scris și publicat ca urmare a colaborării dintre publicația Dezvăluiri și Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia-Constanța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top