Actualitate

Campania de informare și consultare a cetățenilor, în cadrul proiectului de prevenire a corupției, a continuat la Babadag, județul Tulcea

La Centrul Cultural „Nicolae Bălășescu Nifon“ din Babadag, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat marți,15 martie 2022, la a doua campanie de informare și consultare a cetățenilor, activitate în cadrul proiectului „Extinderea și îmbunătățirea modalităților de prevenire a corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea” (cod SIPOCA 1117/cod MYSMIS 152016), cofinanţat prin Fondul Social European (FSE), Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

Proiectul este implementat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție.

„Doresc să vă mulțumesc pentru că ați răspuns invitației noastre de a participa la această a doua campanie de informare a cetățenilor, parte a unui proiect important ce vizează prevenirea corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea.

Mulțumesc încă o dată partenerilor noștri din cadrul DGA, respectiv Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, cu care colaborăm în vederea îmbunătățirii actului administrativ la nivelul Consiliului Județean Tulcea.

Prima campanie a avut loc la sediul Consiliului Județean și iată că, astăzi, continuăm în orașul Babadag, pentru ca, peste două zile, să ne deplasăm la Sarichioi, în cadrul celei de a treia campanii de informare a cetățenilor.

Vă urez mult succes astăzi, precum și în activitățile viitoare“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Prin activităţile desfăşurate în cadrul proiectului, se urmăreşte atingerea următoarelor rezultate: realizarea unui Ghid de bune practici în domeniul prevenirii și combaterii corupției, adresat atât instituțiilor publice din care provine grupul țintă, cât și cetățenilor și revizuirea procedurilor la nivelul UAT Județul Tulcea; campanii de conștientizare a publicului cu privire la corupție; perfecționarea personalului din administrația publică locală în domeniul prevenirii și combaterii corupției; introducerea și certificarea standardului ISO 37001.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top