Fără categorie

Căminul Cultural din Luncavița a fost reabilitat

Administrația publică locală a comunei tulcene Luncavița a finalizat lucrările la proiectul „Reabilitare, modernizare și dotare – Așezământ Cultural”. Compania Națională de Investiții (CNI) este autoritatea publică ce a susținut integral costul acestui proiect deosebit de important pentru comunitatea din Luncavița, aici fiind locul unde se vor desfășura toate activitățile socio-educative din comună.

”În ultimii ani, Luncavița s-a remarcat la nivel național și de foarte multe ori internațional, prin susținerea culturii, tradiției, protecției mediului, activităților antreprenoriale pentru diverse categorii sociale și în multe alte preocupări publice. Reabilitarea, modernizarea și dotarea Căminului Cultural s-a impus ca un proiect prioritar”, declară primarul comunei, Ștefan Ilie.
Valoarea totală a proiectului este de 1.029.146 lei, fiind finanțat în totalitate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții.
Conform datelor tehnice ale investiției, la Căminul Cultural s-au realizat lucrări de consolidare a fundațiilor prin subzidiri și cămășuirea soclurilor, soclu din polistiren extrudat rezistent la umiditate, izolarea termică a pereților exteriori cu polistiren expandat, refacerea trotuarelor, tencuială decorativă, înlocuirea corpurilor de iluminat, instalații de ventilație, reabilitarea termica, izolarea fonică a sălii de spectacole, echipamente de sonorizare și lumini, videoproiector și ecran de proiecție, 300 de scaune etc. 
Inaugurarea Căminului Cultural s-a realizat în prezența oficialităților locale și a locuitorilor comunei, momentul fiind sărbătorit și de elevii Luncaviței care au pregătit un spectacol artistic. În fața publicului, au urcat pe scenă copii din Ansamblul Folcloric ”Ghiocel de la Luncavița”, Grupul Vocal – Instrumental ”Andantino din Luncavița”, și Formația de Dans Sportiv ”Ministar”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top