DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR

Călugărul Amant rupe tăcerea după ce a intrat în atenția procurorilor INTERVIU EXCLUSIV

Cristi Călin, supranumit Călugărul Amant ajunge din nou în atenția publicului în contextul unui nou subiect cu potențial exploziv din Biserică. E vorba de cazul preotului Moroșan din Constanța, care a murit la o lună după ce a consumat o substanță toxică. Cristi Călin consideră că există unele suspiciuni cu privire la această moarte și că nu ar trebui să se considere apriori că preotul s-a sinucis. De aceea, spune el, a trimis Parchetului Curții de Apel Constanța un mail în care exprimă o ipoteză șocantă: preotul ar fi fost otrăvit de ÎPS Teodosie!

Parchetul a făcut cercetări, a ajuns la concluzia că suspiciunea este neîntemeiată și a clasat dosarul. În același timp, procurorul de caz a conexat acest caz cu un altul, în care Cristi Călin ar fi formulat acuzații de act sexual cu minor (acuzație îndreptată împotriva Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române) și șantaj și luare de mită (împotriva unei persoane fără calitate specială) și l-a acuzat pe Călugărul Amant de inducerea în eroare a organelor judiciare.

Cristi Călin a vorbit pe larg despre toate acestea la DEZVĂLUIRI din INTERIOR.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top