Actualitate

Calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța pentru a patra săptămână a lunii ianuarie 2024

Echipele de volei, handbal și baschet ale CSM Constanța au o săptămână plină cu meciurile susținute în ligile naționale și competițiile de juniori, dar și un Campionat European U21 de tenis de masă, unde fetele CSM Constanța luptă pentru medalii. Sâmbătă și duminică, constănțenii sunt invitați la Sala Sporturilor pentru un adevărat regal sportiv, și tot în weekend se așteaptă vești de la atleți, care concurează la Cupa României.

Voleibaliștii seniori antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală au o săptămână încărcată, cu două meciuri în patru zile! Miercuri, 24 ianuarie, în cadrul etapei a XIV-a din Divizia A1, CSM Constanța joacă pe terenul lui SCM Zalău, echipă de care o separă 5 puncte în clasament. Sălăjenii luptă cu băimărenii pentru ultimul loc de play-off, în timp ce sportivii CSM Constanța speră să-și consolideze locul 7 cu un succes în Sala Polivalentă “Gheorghe Tadici”. Miercuri, de la ora 18.00.

Săptămâna se încheie pentru voleibaliștii CSM Constanța cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XV-a din Divizia A1. Echipa CSM Constanța este favorită în fața ultimei clasate, pe care a învins-o în tur, la Cluj-Napoca. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală cheamă constănțenii la meci. Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor.

Voleibalistele de la secțiunea speranțe U15 antrenate de Vanesa Deșliu și Bianca Cojocaru participă la cel de-al treilea turneu al Campionatului Național, în weekend, la sala Complexului Sportiv Tomis din strada Flămânda. CSM Constanța va juca, în ordine, cu ACS Flamingo Volleyball Club Constanța, CSȘ1 Constanța și CSȘ Tulcea. Echipa CSM Constanța este lider neînvins în Seria B, după 6 meciuri, cu 17 puncte din 18 posibile, și vrea să continue șirul victoriilor sâmbătă și duminică.

Handbaliștii seniori ai CSM Constanța revin în arenă, pentru primul meci oficial din 2024! În formulă completă, cu cei cinci internaționali reveniți de la Campionatul European din Germania, CSM Constanța luptă pentru cea de-a 11-a victorie în Liga Zimbrilor. CSM Constanța joacă împotriva penultimei clasate, CSM Sighișoara, meciul-restanță din etapa a XIV-a. Sportivii CSM Constanța vor să debuteze cu dreptul în returul campionatului. Duminică, 28 ianuarie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor Simona Amânar. Meciul va fi în direct la ProArena.

Handbaliștii juniori 1 ai CSM Constanța reiau meciurile din Campionatul Național de Handbal Masculin. Handbaliștii antrenați de Enis Murtaza debutează în 2024 cu un joc în deplasare, pe terenul celor de la CSȘ Galați, în cadrul etapei a 8-a din Seria B. Duminică, 28 ianuarie, de la ora 12.00.

Juniorii 2 încep anul cu un meci pe teren propriu, în Campionatul Național de Handbal Masculin. Liderii neînvinși în Seria E, cu 7 victorii și un egal, băieții antrenați de Ionuț Pușcașu pornesc favoriți contra celor de la Arrubium Măcin, echipă aflată pe ultima poziție a clasamentului. Meciul din cadrul etapei a 10-a se joacă sâmbătă, de la ora 12.30, la Năvodari.

Victorioși în primul meci al anului, la Călărași, juniorii 3 CSM Constanța sunt gazde în weekend. Echipa antrenată de Denis Ali abordează cu un moral ridicat dificila confruntare din etapa a 10-a cu liderul Seriei C, HC Omer Constanța A. Duminică, 28 ianuarie, de la ora 10.00. La Sala Sporturilor.

După debutul în noul sezon, la prima etapă a Campionatelor Naționale de sală, atleții CSM Constanța iau startul într-o nouă competiție indoor. În weekend, sportivii CSM Constanța participă la Cupa României de sală – Seniori. Competiția se desfășoară tot în sala de atletism “Ioan Soter” din Complexul Național “Lia Manoliu” București. Sâmbătă, 27 ianuarie și duminică, 28 Ianuarie, de la orele 10.00.

Baschetbaliștii seniori ai CSM Constanța încep faza a II-a a campionatului, în Liga Națională Getica 95, cu un meci contra celor de la Dinamo București. Intrată în Grupa 1-10 cu două victorii, CSM Constanța luptă pentru fiecare punct care o poate aduce mai aproape de play-off. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu promit spectacol și mizează pe tribune pline în duelul cu dinamoviștii. Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor!

Cu un parcurs perfect până acum în Liga Națională Getica 95, baschetbalistele senioare antrenate de Alexandru Olteanu cheamă suporterii la un nou spectacol baschetbalistic în Sala Sporturilor! Vicecampioana României, CSM Constanța este favorită în meciul cu ultima clasată, CSM Târgu Mureș. Baschetbalistele CSM Constanța vor cea de-a 10-a victorie din acest sezon în campionat. Duminică, 28 ianuarie, de la ora 14.30. Meciul va fi LIVE pe FRB TV.

Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici au parte de o nouă deplasare în Liga I, după cea de la Ploiești. Miercuri, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor, CSM 2 Constanța joacă pe terenul lui CSO 2 Voluntari, în cadrul etapei a XI-a din Grupa B. Sportivii CSM Constanța luptă pentru cea de-a 8-a victorie stagională. De la ora 14.00, în direct pe FRB TV!

CSM Constanța este gazda primului turneu al Campionatului Național U13 de Baschet Masculin Juniori, la Complexul Sportiv Tomis. Micii baschetbaliști susțin două meciuri în Grupa a 11-a. Vineri, 26 ianuarie, de la ora 19.00, cu ABC Blue Sharks Constanța și sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 17.00, cu ACS Deceneu Tulcea.

Baschetbaliștii continuă meciurile din Grupa Zonală a Campionatului Național U16. CSM Constanța joacă pe teren propriu cu ABC Rising Stars Popești Leordeni, în cadrul etapei a 4-a. Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 14.00, în sala Complexului Sportiv Tomis.

CSM Constanța U18 luptă în weekend pentru cea de-a cincea victorie în Campionatul Național de Baschet Masculin. Băieții antrenați de Norbert Kovasch vor să continue seria invincibilă începută în decembrie și să bifeze, contra celor de la Știința București, al patrulea succes consecutiv în Grupa Națională! Duminică, 28 ianuarie, de la ora 14.00, în sala Complexului Sportiv Tomis.

CSM Constanța U13 începe meciurile în Campionatul Național de Baschet Feminin. Fetele CSM Constanța  susțin primele jocuri în Grupa a 3-a din prima fază a competiției în sala Colegiului Național Iulia Hașdeu din București. Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11.00, cu LPS Galați, și de la ora 16.00 cu ACS Dan Dacian București.

Baschetbalistele continuă meciurile din faza a II-a a Campionatului Național U16. CSM Constanța ocupă locul 2 în clasamentul Grupei I- Grupa Valorică A, cu 5 victorii în 8 partide. Fetele antrenate de Alina Șerban susțin două jocuri în Capitală. Vineri, 26 ianuarie, de la ora 18.00, cu CS BBB Raptors Berceni, și sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 10.00, cu CS Olimpia București.

CSM Constanța va fi reprezentat de trei sportive la Campionatul European U21 de Tenis de Masă de la Skopje (Macedonia de Nord), din 24-28 ianuarie. Elena Zaharia, vicecampioana mondială de junioare U19, Bianca Mei-Roșu, campioană europeană la dublu fete, la ediția trecută a competiției continentale U21 de la Sarajevo, și Camelia Mitrofan luptă pentru medalii la simplu, dublu feminin și dublu mixt

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top