Actualitate

Calendarul competițiilor CSM Constanța pentru a treia săptămână

Sportivii CSM Constanța ne țin cu sufletul la gură și în această săptămână! Canotorii luptă pentru medalii la Campionatele Mondiale U23, fetele de la tenis de masă vor să-și completeze salba de medalii la Europene, triatloniștii iau startul în competiția continentală de juniori, iar atleții la Balcaniadă. Emoțiile sunt la cote maxime în aceste zile și pe nisipul fierbinte al arenelor de beach-volley, dar și în fața tablei de șah! Tuturor le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

Beach Volley Seniori

Voleibaliștii CSM Constanța participă la Therme International Beach Volley Cup, în perioada 19-22 Iulie, un turneu care aduce la fileu cei mai în formă jucători din țară. Pe nisipul arenei Sands of Therme, amenajată în complexul Therme București, evoluează trei echipe de la malul mării: Denisa Dumitru / Marilena Puică, pe tabloul feminin, Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină și Andrei Grigore / Eduard Popa, pe tabloul masculin. Turneul se desfășoară sub egida Federației Române de Volei, cu recunoașterea Federației Europene de Volei, CEV și a celei internaționale, FIVB.

Șah

Zece șahiști de la CSM Constanța evoluează la Brașov Grand Prix Clasic, competiție Open, ce se desfășoară în perioada 16-22 Iulie, în orașul de la poalele Tâmpei. Clubul nostru va fi reprezentat de Henry Eduard Tudor, Maria Criveanu, Ana Maria Caraghete, Darius Mihai Tuzlaru, Turan Can Sonuvar, Rareș Ștefan Satmarii, Maria Toma, Christian Toma, Silviu Cristian Radu și Mircea Andrei Cazan.

Atletism

Atleții CSM Constanța iau startul la Campionatul Balcanic de Seniori! Marian Valentin Tănase, în proba de 100m, și Alexandru Toader, la 110mg, vor evolua, în perioada 21-23 Iulie, la competiția găzduită de orașul Kralijevo, din Serbia. Și juniorii vor fi pe pistă în acest weekend. Finala Campionatului Național U16 are loc, în 22-23 Iulie, pe stadionul Iolanda Balaș Soter din București.

Canotaj

Cinci canotori legitimați la CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionatul Mondial U23 de la Plovdiv. Leontin Nuțescu, Andrei Axintoi, Dragoș Peia, Elena Mocanu, Despa Irina și Eduard Moldovan evoluează la competiția din Bulgaria, în perioada 19-23 Iulie. Sportivii noștri sunt pregătiți de antrenorii Marian Grijuc și Gabriel Vodă. Evenimentul reunește peste 750 de atleți din 51 de țări, care concurează la 22 de categorii diferite.

Triatlon

Triatloniștii CSM Constanța Carol Popa și Raul Petre participă la Campionatul European U17 de la Banyoles, Spania, în perioada 20-22 Iulie. În competiția masculină, vor lua startul 90 de sportivi, împărțiți în 3 serii semifinale, iar cei mai buni în calificările de Joi, 20 Iulie, vor obține biletele pentru Finala U17, programată Vineri, 21 Iulie. Sportivii antrenați de Cristi Doicescu vor concura și la Ștafetă Mixtă, alături de Amalia Singuran și Alexandra Iofciu (ambele de la Trident Constanța), Sâmbătă, 22 Iulie.

Tenis de masă

Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu luptă pentru aur la Campionatele Europene de Tenis de Masă pentru Cadeți și Juniori de la Gliwice și în probele individuale, după ce au cucerit titlul continental cu echipa U19 a României! Sportivele CSM Constanța au reușit, împreună cu Ioana Sîngeorzan, un parcurs perfect, încununat cu o victorie contra Germaniei, 3-2 în Finală pentru echipa antrenată de constănțeanca Elena Sebe! La competiția din Polonia, care se desfășoară în perioada 14-23 Iulie, Elena și Bianca vor evolua și în probele de simplu, dublu feminin și dublu mixt. Constanța mai este reprezentată de antrenorii Anamaria Sebe (antrenor principal lot cadete), Viorel Filimon (antrenor federal) și Mioara Șincan (psiholog sportiv). Hai, Constanța! Hai, România!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top