Actualitate

Calendarul competițiilor CSM Constanța pentru a doua săptămână a acestei luni

Sportivii Clubului Sportiv Municipal Constanța au pentru această nouă săptămână un program plin cu turnee, meciuri de pregătire, participări la Campionate Naționale și Campionate Europene, la box, înot, volei, handbal și rugby. În timp ce echipele se pregătesc sau abia încep competițiile oficiale, la box, cei de la CSM Constanța au deja emoții pentru primele medalii naționale, iar tinerii înotători ai CSM se luptă pentru medalii la Campionatele Europene U23 de la Dublin, Irlanda.

La disciplina box Alexandru Marian Buleu luptă pentru medalii, săptămâna aceasta, la Campionatele Naționale de Box Seniori U22, competiție care are loc la Târgu Mureș. Pugilistul CSM Constanța, component al lotului național de seniori al României, urcă în ring la categoria 75 kg. El va fi asistat de pe margine de antrenorul Mihai Constantin. În urmă cu o lună, Alex a câștigat Cupa României, la categoria 71 kg.

La rugby, sportivii CSM Constanța debutează în faza a doua a Ligii Naționale de Rugby, pe terenul celor de la CSM Galați. Neînvinsă în acest sezon, cu 6 victorii în tot atâtea meciuri jucate în prima parte a campionatului, echipa antrenată de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir începe cursa pentru calificarea în semifinalele campionatului, într-o grupă cu CSU ELBI Cluj, CSM Bucovina Suceava, CSM Galați și CSA Steaua. Vor fi 10 meciuri, tur-retur, iar prima etapă este programată Sâmbătă, 12 August, Ora 11.00, Stadionul Municipal Galați.

Handbaliștii CSM Constanța susțin ultimul meci-test înainte de participarea la Supercupa României, din 19-20 August, care prefațează noul sezon competițional. După victoriile obținute în amicalele cu Steaua, “U” Cluj și HC Buzău, băieții noștri se vor verifica, în Capitală, în compania celor de la CSM București. Încă un prilej pentru antrenorul George Buricea de a-i integra mai bine în echipă pe noii veniți, Căbuț, Aliokhin și Mourino. Vineri, 11 August, de la ora 17.30, la Sala Apollo din Capitală.

Înotătorii CSM Constanța participă, în perioada 11-13 August, la Campionatele Europene U23 de la Dublin. Mihai Gergely (antrenor Claudiu Radu) ia startul în probele de 50m liber, 200m liber și 200m mixt, iar Alexandru Stoica (antrenor Eduard Câșlaru) la 50m liber și 100m liber. Seriile de calificări și finalele probelor în care înoată sportivii noștri au loc sâmbătă și duminică, la National Aquatic Center din capitala Irlandei. Competiția reunește la start 500 de sportivi din 38 de țări europene.

La disciplina beach volley, trei echipe vor reprezenta CSM Constanța la Oradea Beach Volley Tournament, în perioada 10-13 August, Denisa Dumitru / Marilena Puică, Eduard Popa / Andrei Grigore și Cosmin Ghimeș / Andrei Druță. Pentru o perioadă de 4 zile, pe arena amenajată în centrul orașului Oradea, în Piața Unirii, 16 echipe, pe tabloul feminin, și 20 de echipe pe cel masculin, vor lupta pentru premiile puse în joc, în valoare totală de 4000 euro. Turneul este organizat sub egida Federației Române de Volei și acreditat de CEV și Federația Internațională de Volei.

(Sursa foto – Facebook/CSM Constanta)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top