Opinii

Cabinete medicale amenajate în fosta clădire a primăriei Tuzla

Două noi proiecte se vor implementa în viitorul apropiat în comuna Tuzla. Este vorba despre proiecte care au primit finanțare din partea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală – PNDL.

Conform datelor oficiale, pe lista obiectivelor aprobate se află proiectul de extindere a canalizării în comuna Tuzla. Pentru realizarea acestei investiții, administrația locală va primi 12.609.810 de lei.

 

Peste 17 kilometri de rețea de canalizare vor fi executați pe raza comunei prin intermediul acestei investiții. La noua rețea se vor executa și branșamente individuale ale persoanelor fizice, ea fiind conectată la stația de epurare existentă. Se va face astfel un pas decisiv ca acele străzi, pe unde se va introduce canalizarea, să poată fi asfaltate.

Al doilea proiect, „Reabilitare și schimbare destinație clădire publică Corp C1 (clădire fostă sediu de primărie) în clădire cabinete medicale, extindere pe orizontală și pe verticală cu 1 etaj și mansardă, UAT comuna Tuzla, strada Constanței, nr.67”, are o valoare de 2.087.248 de lei.

Proiectul de transformare a fostei clădiri a primăriei într-un spațiu destinat cabinetelor medicale a fost propus spre finanțare prin PNDL la inițiativa primarului comunei Tuzla, Reșit Taner. Investiția a fost aprobată în ședința Consiliului Local din luna martie 2017.

Noul centru medical va fi dotat cu mobilier și aparatura medicală de ultimă generație. Clădirea fostei primării va fi modificată, iar dispensarul va fi construit în regim Parter + 1 Etaj, iar cabinetele medicale vor fi amenajate atât la parter, cât și la etajul clădirii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top