Politic

Bola: Până la urmă, viceprimarul Constanței ne-a dat dreptate în chestiunea sensului giratoriu de pe Lăpușneanu

Pe 21 iunie deputatul Forța Dreptei de Constanța Bogdan Bola a depus la Primăria Constanța 2000 de semnături ale constănțenilor care solicitau realizarea unui sens giratoriu pe bd. Lăpușneanu. Până în prezent, spune Bogdan Bola, “nu s-a catadicsit nimeni să le dea un răspuns oficial. Ba mai mult, din declarațiile reprezentanților Primăriei pe acest subiect, reieșea un <ciocu mic>, că noi știm mai bine cum e cu mobilitatea asta urbană.”

“Motivul indicat al refuzului a fost că proiectul de reabilitare a bulevardului e făcut pe fonduri europene și nu poate fi modificat. O minciună mai mare nu există, am susținut de atunci..și am avut dreptate! Viceprimarul Rusu, erijându-se într-un salvator al orașului, anunță abia la finalul lui octombrie că se va realiza totuși un sens giratoriu la intersecția cu strada N. Iorga și deja se discută de un al doilea la intersecția cu strada Dispensarului.

Adică ce i-am spus noi, Forța Dreptei Constanța și toți constănțenii, de luni de zile, el abia acum a aflat. Tot e bine că în al 12-lea ceas, municipalitatea s-a trezit la realitate și ne-a ascultat și se rezolvă această problemă, care nu trebuia să existe de la bun început.

Tuturor ni s-a părut absurd să mergi chiar și trei kilometri fără să poți vira la stânga, fără să poți intra în propriul cartier, stând în trafic, blocându-l și poluând, să fii obligat să mergi doar înainte deoarece așa crede Chițac că se descongestionează traficul din oraș, că asta înseamnă mobilitate urbană. Nimic mai fals…”, a declarant Bola.

În opinia celor de la Forța Dreptei Constanța, constănțenii își pot face vocea auzită în cele din urmă doar dacă se mobilizează.

Forța Dreptei a inițiat această campanie de strângere de semnături încă de la finalul acestei primăveri.

“Indiferent câți politicieni vin acum și se laudă că <ei au rezolvat problema sensurilor giratorii>, constănțenii știu adevărul, iar acest lucru este cel mai important.

Vom continua să ne implicăm alături de locuitorii orașului în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Zilnic suntem pe stradă, discutăm cu ei, aflăm ce nevoi au și cum putem să-i ajutăm. Acolo, în stradă, este realitatea Constanței, nu într-un turn de fildeș în care să te ascunzi pentru a nu te întâlni cu oamenii care au avut cândva încredere și te-au votat”, a conchis deputatul Forța Dreptei de Constanța Bogdan Bola.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top