Politic

Bogdan Huțucă: Vești extraordinare din economie!

Deputatul Bogdan Huțucă, vicepreşedinte Comisia pentru buget, finanţe şi bănci declară că măsurile de dreapta își dovedesc eficiența astfel că economia României a crescut spectaculos în trimestrul 1, iar unii analiști independenți susțin că anul acesta creșterea ar putea atinge chiar 7%.
„Economia României a crescut spectaculos in T1/2021 cu 2,8% faţă de T4/2020, care de asemenea a fost un trimestru foarte bun.
Creșterea a depășit toate așteptările. Văd că deja sunt analiști independenți care spun că anul acesta creșterea ar putea atinge chiar 7%.
Creșterea din acest trimestru se datorează faptului că România a reușit să să confrunte cu valul 3 de covid fără a închide economia. Nu toate țările europene au reușit asta.
Totodată, rezultatele bune sunt și o dovadă că măsurile de dreapta creează prosperitate, bunăstare și siguranță pentru cetățeni.
Nu suntem încă acolo unde ne-am dori cu toții, însă un lucru e sigur: suntem pe drumul cel bun”, declară Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top