Politic

Bogdan Hutucă: Uneori cu pași mai mari, uneori cu pași mai mici, România merge mai departe

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a anunțat recent că proiectul Legii bugetului de stat pentru 2024 și anexele acestuia au fost aprobate de comisiile pentru buget-finanțe din Senat și din Camera Deputaților.

Hutuca a subliniat că, dincolo de dezbaterile mai aprinse și de opiniile divergente dintre putere și opoziție, important este că avem un buget care alocă 7% din PIB pentru investiții. El a exprimat dorința ca la finalul fiecărui an să vedem noi investiții în sănătate, educație, infrastructură.

„În cele două zile de dezbateri am condus ședința comisiilor reunite alături de colegul meu, Nicolae Neagu. Le mulțumesc tuturor parlamentarilor, staff-ului parlamentar și jurnaliștilor pentru implicare, seriozitate și rigoare.

Dincolo de dezbaterile mai aprinse și de opiniile divergente dintre putere și opoziție, important este că avem un buget care alocă 7% din PIB pentru investiții. Ne dorim cu toții ca la finalul fiecărui an să vedem noi investiții în sănătate, educație, infrastructură.

Uneori cu pași mai mari, uneori cu pași mai mici, România merge mai departe, dusă în primul rând de românii harnici, patrioți și serioși”, a transmis Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top