Politic

Bogdan Huțucă: La mulți ani Jandarmeriei Române!

Jandarmeria Română sărbătorește anul acesta 172 de ani de la înființare, iar cu această ocazie deputatul Bogdan Huțucă a transmis un mesaj tuturor jandarmilor din țară:
„Mulțumim tuturor angajaților care servesc această instituție care, indiferent de context, situație sau obstacole, sunt acolo, pentru a veni în ajutorul cetățenilor României.
Vă urez putere de muncă, în slujba legii! Profesionalismul vostru este un garant al ordinii publice, al democrației și al drepturilor fundamentale ale omului. Serviciul vostru, în interesul comunității, este apreciat, pentru că în fiecare zi contribuiți la liniștea noastră.
La mulți ani celor care servesc uniforma bleumarin! La mulți ani Jandarmeriei Române”, a transmis Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top