Politic

Bogdan Huțucă, despre Septimiu Bourceanu: Este pregătit să preia una dintre cele mai importante filiale municipale din România

Membrii PNL Constanța au participat sâmbătă la o ședință ce a avut ca scop alegerea conducerii la nivelul municipiului. În urma votului, senatorul Septimiu Bourceanu a fost ales președinte al organizației. Deputatul Bogdan Huțucă a vorbit despre eveniment și despre numirea lui Bourceanu și i-a felicitat pe toți membrii prezenți pentru munca depusă. Totodată, Huțucă a ținut să transmită întregii echipe că greul abia acum începe și că doar împreună pot construi un oraș smart, cu o speranță de viață ridicată.

„Liberalii din municipiul Constanța s-au întâlnit astăzi pentru a-l alege pe Septimiu Bourceanu în funcția de președinte al filialei.
A fost o nouă ocazie foarte bună să fim împreună.
Pentru mine a fost o nouă oportunitate să îi felicit pe toți cei prezenți în sală pentru munca depusă și pentru determinarea de care am dat dovadă cu toții, în ultimii doi ani, la alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare.
Munca depusă de noi toți și-a arătat roadele. Împreună am reușit să obținem încrederea și votul constănțenilor.
După 20 de ani am reușit împreună să câștigăm Primăria și Consiliul Județean, deși mulți ne dădeau puține șanse de reușită.
În toate cele 4 campanii electorale lupta a fost una la baionetă. Am avut de luptat atât cu pesediștii cărora nici măcar acum nu le vine să creadă că au pierdut Constanța dar și cu oameni din interior care au considerat că mizele lor personale sunt mai importante decât soarta constănțenilor și viitorul Partidului Național Liberal.
În ciuda acestor impedimente am dat dovadă de forță, de curaj și mai ales am dat dovadă de caracter.
După 20 de ani am reușit să învingem PSD și să eliberăm Constanța de socialiștii care nu au fost în stare în două decenii să facă nimic bun pentru oameni.
Campania de la locale a fost una specială și cred că fiecare liberal a simțit acest lucru. Rezultatul extraordinar s-a datorat și colaborării foarte bune între candidatul nostru, actualul primar Vergil Chițac și activul de partid. Am văzut încă o dată că rețeta succesului este parteneriatul dintre un candidat profesionist și o echipă inimoasă.
Le-am transmis însă prietenilor aflați în sală că greul acum începe. Într-un timp foarte scurt ne-am propus să anulăm deceniile de stagnare pesedistă și să transformăm iarăși Constanța în unul dintre cele mai prospere orașe și județe din România.
Nu va fi ușor, însă avem toate șansele să reușim ceea ce ne-am propus. Sunt sigur că investițiile care se vor face la Constanța vor transforma orașul într-un model pentru întreaga regiune. Împreună vom construi un oraș smart, cu o speranță de viață mai ridicată, cu spitale moderne, cu școli bune și cu o infrastructură prietenoasă pentru toți cetățenii.
Am încredere că Septimiu se va ridica la înălțimea așteptărilor tuturor liberalilor din Constanța.
L-am considerat mereu un tânăr de viitor, profesionist și dedicat comunității noastre. Mă bucur că a confirmat și cred că acum este pregătit să preia una dintre cele mai importante filiale municipale din România.
Primul pas trebuie să fie consolidarea acestei echipe care și-a dovedit deja forța în alegeri. Toți acești oameni trebuie păstrați și promovați căci au dovedit deja că sunt o echipă câștigătoare.
În același timp, trebuie să deschidem larg ușa partidului. Trebuie să aducem alături de noi toți constănțenii care își doresc să fie parte la transformarea Constanței. Trebuie să aducem alături de noi toți constănțenii care înțeleg că Vergil Chițac reprezintă garanția modernizării orașului.
Vergil are deja cel mai puternic și cel mai onest partener posibil, membrii și susținătorii Partidului Național Liberal. Parteneriatul nostru a fost garanția succesului în alegeri și va fi și garanția modernizării Constanței.
Liberalii din Constanța privesc deja către viitor!
Împreună trebuie să pregătim anul electoral 2024. Peste 3 ani avem obligația de a obține cel puțin scorurile pe care le-am obținut la ultimele rânduri de alegeri. Trebuie să câștigăm din nou Primăria, să câștigăm din nou Consiliul Județean, să câștigăm din nou alegerile parlamentare, să câștigăm din nou alegerile prezidențiale.
În finalul mesajului meu le-am mulțumit încă o dată liberalilor constănțeni pentru modul extraordinar în care am colaborat în ultimii ani. Dragi prieteni, v-am simțit mereu aproape. Am simțit mereu, mai ales în clipele ce păreau dificile, că suntem o echipă pe care mă pot baza. O echipă pe care Constanța se poate baza, o echipă pe care România se poate baza”, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top