Politic

Bogdan Huțucă, deputat PNL: „Oare Decebal Făgădău le-a spus investitorilor că aștepți un an pentru o autorizație?”

Participarea primarului Constanței, Decebal Făgădău, la Munchen, la Expo Real, târgul internațional la care municipalitatea a fost prezentă, a fost aspru criticată de deputatul PNL, Bogdan Huțucă.

Primarul a declarat că se află la Munchen pentru a prezenta programele în desfășurare, nevoile investiționale, cei mai importanți actori comerciali și administrativi din municipiu, precum și „potențialul economic uriaș al zonei, în vederea atragerii unor investitori noi.”
În replică, deputatul PNL se întreabă daca „primarul Făgădău le-a spus și partenerilor săi de dialog de la acest târg, dacă or fi existat, că în Constanța, spre exemplu, ca investitor, trebuie să aștepți mai bine de un an de zile pentru o banală autorizație de construire. Sau că, dacă nu ești în grupul băieților deștepți crescuți de Mazăre și Constantinescu, nu vei avea acces în veci la contracte și lucrări cu fonduri publice.”
Toate acestea, spune Bobdan Huțucă, se fac în timp ce pentru a „trânti” un bloc într-un parc al Constanței „rechinii imobiliari” au nevoie de câteva zile.

„Mă întreb oare dacă domnul primar Decebal Făgădău le-a spus oamenilor de afaceri prezenți la târgul de la Munchen că guvernul din care dânsul face parte modifică substanțial Codul Fiscal de la an la an, creând un cadru legislativ impredictibil și dăunător pentru investitori? Că statul român pune presiuni fiscale enorme pe mediul privat pentru a-și acoperi găurile din buget, cauzate de politicile și măsurile populiste ale Guvernului?”, adaugă parlamentarul.

Acesta afirmă că cel mai probabil, primarul Făgădău și-a luat o mică vacanță de la problemele importante ale orașului: apa caldă, lucrările de la Podul cu Butelii și altele. „În Constanța nu vor veni investitori serioși, atâta timp cât o administrație incompetentă, greoaie și rău-voitoare îi așteaptă cu lăcomie să îi jupoaie și, dacă nu, să îi pună la pământ. Doar nu degeaba o fi crescut Făgădău pe lângă mentorul său, Mazăre”, conchide deputatul Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top