Ştiri

Biroul Executiv al P.C. Medgidia este compus din foşti militari!

Ionel Militaru, noul preşedinte al conservatorilor din Medgidia, reorganizează partidul

În peisajul politic al oraşului Medgidia, ultima perioadă este marcată şi de revirimentul unui partid care nu a avut, până acum, o prezenţă prea semnificativă, la nivel local: Partidul Conservator. De când a preluat, interimar, conducerea relativ micului grup de conservatori, din urbea cu atâtea probleme social-economice, Ionel Militaru, un fost cadru al armatei române, a trecut, cu tenacitate, determinare şi disciplină specific militare, la o structurare scrupuloasă şi solidă a schemei de organizare şi a activităţii. Tânăr, pentru un om politic, dinamic şi ambiţios, fostul militar… Militaru are ca obiectiv, pentru alegerile locale din 2012, câştigarea a (cel puţin) trei posturi de consilieri.

Un articol de Paul PÂRVU Conştient că  acest scop nu poate fi atins decât printr-o intensă muncă, organizatorică şi de promovare a programelor partidului, aşa cum ne-a declarat şi în amplul interviu găzduit de numărul 173 al ziarului nostru (care poate fi citit şi pe www.dezvaluiri.ro), noul preşedinte a şi trecut la fapte. Mergând pe linia iniţiată de preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Mincă (de asemenea, amplu intervievat în numărul 175, material prezent şi pe site-ul nostru), cadrul militar în rezervă a reuşit să adune, în jurul său, un nucleu de foşti militari, a căror confirmare în conducerea locală a partidului a venit, recent, în şedinţa de constituire şi alegere a Biroului Executiv Medgidia. Cei votaţi statutar (au fost prezenţi 80% din membrii înscrişi în organizaţie), sunt: Ionel Militaru – preşedinte, Stan Cristea – primvicepreşedinte şi Nicuşor Cojocaru – secretar general executiv. Au fost aleşi şi patru vicepreşedinţi, ca şi alţi patru membri ai Biroului, cu funcţii executive, reprezentanţi ai organizaţiilor de femei, tineret şi pensionari. Trezorier a fost desemnată Maria Scheaua.
După exprimarea voturilor şi validarea candidaţilor, a luat cuvântul preşedintele ales, Ionel Militaru, care şi-a reiterat convingerea că organizaţia Medgidia a Partidului Conservator, sub coordonarea noului organism de conducere, va porni pe un drum care va duce la atingerea obiectivelor programatice, de progres social şi economic al urbei, sub sloganul „IMPLICĂ-TE, Schimbarea începe ACUM!”.
Biroul ales a fost felicitat de conducerea judeţeană a partidului, personal de către preşedintele Ion Mincă, care şi-a exprimat disponibilitatea totală de sprijin a acţiunilor membrilor locali, pentru realizarea, în Medgidia, a unui nivel de trai mai bun, ca şi a unui climat de linişte şi convieţuire socială armonioasă între toţi cetăţenii, indiferent de categoria socială sau comunitatea etnică cărora sunt aparţinători. S-a exprimat şi convingerea că Primăria şi Consiliul Local îşi vor îndeplini promisiunile şi… obligaţiile legale, privind repartizarea unui sediu adecvat pentru desfăşurarea activităţii organizaţiei!
Mai este de menţionat şi faptul că, în aceeaşi zi de 6 iulie, tot la Medgidia, a avut loc şi întrunirea liderilor organizaţiilor P.C. din zonă, care au discutat probleme organizatorice şi de tactică şi strategie, preelectorală şi, respectiv, electorală. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top