Actualitate

Avarii RAJA – Presiuni scăzute în mai multe cartiere din Constanța

RAJA SA a fost nevoită să reducă presiunea apei potabile astăzi – 03 februarie 2020, ca urmare a unor avarii survenite la conductele de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de la sursele Cișmea 1B și Cișmea 1C, care asigură necesarul de apă pentru stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța.

In aceste condiții, până în jurul orei 20.00, vor avea apă cu presiuni scăzute la robinete consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor alimentate de Stația de Tratare și  Pompare Palas, respectiv:

– zonele Boema, Tic-Tac, cartier Anadalchioi;

– B-dul Tomis, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Aurel Vlaicu și Alexandru Lăpușneanu;

– perimetrul delimitat de str. Badea Cârțan – str. Tulcei – cartierul Henri Coandă – str. Ștefăniță Vodă;

– b-dul Soveja, între b-dul Tomis și str. B.Șt. Delavrancea, și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, de la Tomis Nord pana la intersectia cu str. I.L. Caragiale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top