Actualitate

Avarie RAJA – UPDATE – Lipsă apă în mai multe zone din Constanța

UPDATE ora 14:00

În zona în care echipele de intervenție RAJA S.A. desfășoară lucrările de remediere a avariei survenite pe conducta de distribuție apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis (Peco Lukoil), din municipiul Constanța, au fost întâmpinate mai multe obstacole ce au îngreunat mult operațiunile și au condus la prelungirea timpului de finalizare a acestora. O mare parte din zonă este betonată, iar conducta este poziționată la o adâncime de peste 3 metri, în locație fiind identificate totodată cabluri electrice, care au impus precauție în executarea operațiunilor și au făcut intervenția dificilă. Având în vedere diametrul mare al conductei, mai este nevoie de o perioadă de alte 2-3 ore pentru umplerea și intrarea în presiune a sistemului.

Ca urmare a acestor aspecte, estimăm că reluarea furnizării apei potabile către consumatorii din zonele afectate se va face în jurul orei 21:00.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top