DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR

VIDEO: „AUR e ca un drog”! Senatoarea care s-a întors în partid rupe tăcerea

Evdochia Aelenei e senator AUR și colegă cu soțul ei, Dănuț, deputat al aceluiași partid. În urmă cu un an, Dănuț a candidat la alegerile interne din AUR împotriva liderului George Simion, după care a fost exclus din partid. După el a plecat și soția, unii spun că în urma presiunilor exercitate de Simion, care a acuzat-o de trădare.

După câteva luni, cei doi s-au întors în AUR ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lasând în urmă câteva semne de întrebare.

Evdochia a fost asistent medical la Spitalul Județean Constanța, iar soțul său navigator, meserii ce i-au ajutat să acumuleze o avere considerabilă: șase apartamente, o pensiune turistică de 566 mp și câteva terenuri.

Evdochia Aelenei a fost prezentă la Dezvăluiri din Interior, unde am discutat despre subiectele de mai sus și multe altele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top