Actualitate

Asfaltări de străzi în orașul Cernavodă

În luna august s-au executat lucrări de asfaltare pe mai multe artere din orașul Cernavodă. Stadiul lucrărilor a fost permanent comunicat cetățenilor de către primarul Liviu-Cristian Negoiță.

În primul rând, a continuat programul „Lucrări de întreținere străzi și parcări prin turnare covor mixtură asfaltică pe anul 2020”, astfel, la începutul lunii au fost asfaltate următoarele străzile Câmpului, Fdt. Independenței, Brândușelor, Fdt. Viorelelor, Mărășești, Călugăreni și Miron Costin.

De asemenea au continuat și lucrările pe strada Medgidiei. Aceste lucrări sunt aferente obiectivului de investiții „Lucrări de reabilitare și modernizare drum județean 223C și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța”.

Obiectivul include trei din cele mai importante și circulate străzi din orașul Cernavoda, respectiv strada Medgidiei, strada Canalului și Drumul de Centură.

„Prima stradă, pe care au fost demarate lucrările de reabilitare și modernizare este strada Medgidiei și acestea presupun înlocuirea bordurilor degradate, frezarea straturilor existente de asfalt, executarea reparațiilor necesare și turnarea celor două straturi de asfalt – stratul de bază și stratul de uzură”, explică primarul Negoiță.

De asemenea, pe strada Medgidiei se va amenaja o pistă de biciclete, cu două sensuri de circulație. Pentru îmbunătățirea siguranței pe aceste străzi s-au prevăzut elemente de semnalizare rutieră constând în marcaje longitudinale și montare de indicatoare de reglementare a priorității la intersecții le cu drumurile laterale.

La mijlocul lunii august a început turnarea primului strat de asfalt – cel de bază pe strada Medgidiei. Lucrările sunt organizate pe mai multe tronsoane astfel încât traficul să nu fie întrerupt.

Și lucrările de pe strada Energiei sunt aproape finalizate. Luna aceasta constructorul a turnat primului strat de asfalt – stratul suport pe str. Energiei (tronsonul 3, cel cuprins între str. 9 Mai și Saint Sebastien Sur Loire). Aceste lucrări sunt aferente obiectivului de investiții „Reabilitarea și modernizarea unor străzi din orașul Cernavodă – străzile Călărași, Cazărmii, Energiei și Saint Sebastien Sur Loire”. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top