Administrație Locală

Apelul președintelui CJ Tulcea: SĂ FIM OAMENI!

Președintele Consiliului Judeșean Tulcea, Horia Teodorescu a transmis un mesaj către cetățenii județului:

• Medicilor, asistenților, infirmierilor, întregului personal medical, rezidenților, studenților mediciniști, voluntarilor, asistenților sociali, personalului din centrele sociale, de bătrâni, sanitare, tuturor celor din cadrul departamentelor de situații de urgență, tuturor celor care sunteți în prima linie, ca om, cetățean, vă mulțumesc.

• Pe toți vă îndemn să ajutăm medicii să ne ajute: stăm acasă! 
• Să fim responsabili astfel încât să nu ajungem să spunem împietriți de durere curând că multe altele s-ar fi putut evita. Oricât ar fi de greu, avem datoria de a evita locurile publice.

• Nu este greu să fim responsabili pentru viața noastră și a celor dragi. Ce preocupare este mai importantă decât viața insăși?

• Mai presus de toate, să ne informăm din surse corecte, să nu mai dăm atenție speculațiilor și mesajelor catastrofice.

• Orice măsură, oricât de drastică, nu poate înlocui grija pe care trebuie să o manifestăm unii față de alții prin RESPONSABILITATE. Să fim așadar înțelepți pentru noi și pentru cei dragi, să respectăm minimele măsuri de igienă, să evităm drumurile care nu sunt strict necesare și să anunțăm autoritățile dacă observăm simptomele știute.

• Sunt sigur că vom trece cu bine și de această criză. Vă transmit tuturor sănătate și vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi.

• Responsabilitate, nu frică. Mâini curate.
• Copiii noștri ne vor mulțumi pentru asta!

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top