Fără categorie

Aniversare cu surprize pentru clientii berg COMPUTERS

Timisoara, 28 septembrie 2011

berg COMPUTERS implineste 20 de ani de la infiintare si a ales o modalitate speciala de a marca acest moment din viata companiei. Pentru a multumi colaboratorilor sai, echipa berg COMPUTERS a dezvoltat si a lansat bcManager Mobile, un instrument de raportare pe iPhone si iPad disponibil clientilor bcManager Professional ERP.

Decizia de a dezvolta si lansa bcManager Mobile a fost luata in contextul tendintelor actuale de crestere a mobilitatii utilizatorilor de sisteme software pentru afaceri. In conditiile in care decidentul modern nu mai este conditionat de prezenta la birou pentru obtinerea si utilizarea informatiei, berg COMPUTERS a hotarat sa vina in sprijinul acestuia oferindu-i acces la cei mai importanti indicatori de performanta ai propriei companii. bcManager Mobile este o aplicatie online care poate fi descarcata gratuit si instalata pe iPhone si care se conecteaza ulterior la baza de date a suitei ERP bcManager…

Timisoara, 28 septembrie 2011

berg COMPUTERS implineste 20 de ani de la infiintare si a ales o modalitate speciala de a marca acest moment din viata companiei. Pentru a multumi colaboratorilor sai, echipa berg COMPUTERS a dezvoltat si a lansat bcManager Mobile, un instrument de raportare pe iPhone si iPad disponibil clientilor bcManager Professional ERP.

Decizia de a dezvolta si lansa bcManager Mobile a fost luata in contextul tendintelor actuale de crestere a mobilitatii utilizatorilor de sisteme software pentru afaceri. In conditiile in care decidentul modern nu mai este conditionat de prezenta la birou pentru obtinerea si utilizarea informatiei, berg COMPUTERS a hotarat sa vina in sprijinul acestuia oferindu-i acces la cei mai importanti indicatori de performanta ai propriei companii. bcManager Mobile este o aplicatie online care poate fi descarcata gratuit si instalata pe iPhone si care se conecteaza ulterior la baza de date a suitei ERP bcManager Professional. Datele sunt interpretate si prezentate ulterior utilizatorului sub forma a 20 de rapoarte grafice relevante. Ca si exemplu, un director de vanzari va avea acces instant de pe teren la un top al clientilor actualizat cu ultimele informatii introduse in bcManager Professional ERP de catre colegii sai de la birou.
bcManager Mobile este un instrument online de raportare si cadoul pe care berg COMPUTERS il face clientilor bcManager Professional la moment aniversar. Clientii suitei ERP bcManager Professional pot descarca gratuit aplicatia de pe iTunes App Store si pot accesa rapoarte in timp real prin utilizarea dispozitivelor mobile iPhone. Pentru detalii tehnice sau informatii referitoare la modalitatea de instalare echipa berg COMPUTERS este la dispozitia persoanelor interesate.
Din 1991, berg COMPUTERS activeaza in Timisoara pe piata produselor software oferind solutii personalizate partenerilor externi si promovand intern suita ERP bcManager Professional. In 2011, berg COMPUTERS implineste 20 de ani de experienta si performanta in IT si isi invita clientii si colaboratorii sa beneficieze de noua solutie software lansata cu aceasta ocazie.

berg COMPUTERS
Timisoara
tel: 0256.225.223
[email protected]
http://www.bcManager.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top