Fără categorie

Allview lanseaza oficial primul smartphone Dual SIM Android – P1 AllDro

Allview lanseaza oficial primul smartphone Dual SIM Android – P1 AllDro

Allview anunta astazi lansarea oficiala a primul smarphone Android din gama sa de telefoane – P1 AllDro. Smartphone-ul Dual SIM ruleaza sistem de operare Android 2.2 are cu ecran multitouch capacitiv de 3,5′, conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE si un sistem de navigaţie GPS.

Allview lanseaza oficial primul smartphone Dual SIM Android – P1 AllDro

“Experienta multilaterala si avansata pe care o aduc aplicatiile si jocurile Android se muleaza perfect asupra conceptului in baza caruia sunt dezvoltate telefoanelor noastre care integreaza nevoile profesionale cu cele personale de relaxare si socializare intr-un singur produs. Astfel, am ales sistemul de operare Android pentru a construi o noua linie de telefoane, iar P1 AllDro este un prim model de telefon inteligent Allview care le are pe toate, poate fi folosit cu usurinta in activitati de lucru precum browsing, e-mail, agenda virtuala, cat si in timpul liber pentru socializare, fotografii, jocuri etc.”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager All…

Allview anunta astazi lansarea oficiala a primul smarphone Android din gama sa de telefoane – P1 AllDro. Smartphone-ul Dual SIM ruleaza sistem de operare Android 2.2 are cu ecran multitouch capacitiv de 3,5′, conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE si un sistem de navigaţie GPS.

Allview lanseaza oficial primul smartphone Dual SIM Android – P1 AllDro

“Experienta multilaterala si avansata pe care o aduc aplicatiile si jocurile Android se muleaza perfect asupra conceptului in baza caruia sunt dezvoltate telefoanelor noastre care integreaza nevoile profesionale cu cele personale de relaxare si socializare intr-un singur produs. Astfel, am ales sistemul de operare Android pentru a construi o noua linie de telefoane, iar P1 AllDro este un prim model de telefon inteligent Allview care le are pe toate, poate fi folosit cu usurinta in activitati de lucru precum browsing, e-mail, agenda virtuala, cat si in timpul liber pentru socializare, fotografii, jocuri etc.”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

P1 AllDro are un design clasic si rafinat full touchscreen fiiind elegant conturat in nuante de crom si negru. Cu toate ca este usor si subtire avand dimensiunile de 114 x 62 x 12.9 mm P1 AllDro este prevăzut cu o baterie puternică de 1.500 mAh care asigura un timp de convorbire de 300 minute in timp ce in standby poate ajunge pana la 200 ore.

Datorita conectivitatii accesibile prin Wi-Fi, GPRS si EDGE pe ambele SIM-uri si a ecranului multitouch capacitiv, P1 AllDro este dispozitivul ideal pentru a naviga rapid pe internet si pentru a incerca noi experiente in lumea sistemului de operare Android. Telefonul poate fi personalizat de catre utilizatori cu mii de aplicatii si jocuri utile din magazinele dedicate care vin preinstalate, printre care si Allview Aply Store.

Noul aparat permite prin sistemul de operare Android imbinarea în cadrul unei interfete intuitive a contactelor din agenda, a calendarului si a adresei de email a utilizatorului cu mesageria instant si conexiunile din retelele de socializare, asigurand un control sporit asupra vietii sociale de oriunde.

Functia de navigare este disponibila prin sistemul GPS integrat si prin aplicatia Google Maps. Odata conectat la aplicatie Allview P1 AllDro ofera indrumare si informatii utilizatorilor pentru orice destinatie.

Smartphone-ul aduce in plus aplicatia Multiling care permite introducerea textului in limba romana cu ajutorul functiei T9. Pe langa aceasta functie aplicatia preschimba tastatura Android nativa cu una mai prietenoasa si mult mai usor de utilizat.

Suportul multimedia include o camera foto de 5 MP cu auto-focus si flash care realizeaza fotografii de inalta calitate si inregistreaza video la 30 fps in definitie de 720×480 px. Pozele pot fi localizate pe hartile disponibile din Google Maps si utilizatorul poate vedea locatia in care a fost facuta imaginea oricand. Mai mult, acestea pot fi usor transferate prin tehnologia Bluethooth 2.1 incorporata care reda si semnal audio stereo catre dispozitivele compatibile. Fotografiile, aplicatiile si oricare alte fisiere pot fi si inregistrate in memoria extinsa de pana la 32GB de care dispune P1 AllDro.

Telefonul se gaseste in magazinele online partenere, in retelele de magazine specializate si la comercianti din toata tara la pretul de 649 lei.

Contact: Andra BLAJ, Manger PR, Tel: 0268/337 085

Despre Allview:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 producator si distribuitor de telefoane mobile Dual SIM si produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

Nume: Andra BLAJ
Companie: Visual Fan
E-mail: [email protected]
Website: www.allview.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top