Ştiri

Adrian Țapliuc, președinte PNȚCD Constanța: „Principele Nicolae ar putea deveni un simbol al monarhiei”

Liderul organizației județene al PNȚCD Constanța, Adrian Țapliuc, a susținut o conferință de presă vineri, 10 noiembrie, la sediul partidului. Pe agenda evenimentului au figurat mai multe subiecte de actualitate, pornind de la recentele alegeri parțiale și ajungând la discuțiile din cadrul Familiei Regale.
PNȚCD Constanța a participat pe 5 noiembrie la alegerile pentru Consiliul Local din comuna Mereni, înregistrând 122 de voturi, adică 11,5%. „Sunt bucuros că am câștigat un post de consilier local la Mereni, am ratat cu 11 voturi și cel de-al doilea post. Este semnalul că, dacă ne vom reorganiza cum trebuie, în 2020 putem să participăm la alegerile din toate comunele și orașele județului”, a remarcat președintele Adrian Țapliuc.

De asemenea, el a reiterat problema reprezentării în secțiile de votare și circumscripțiile electorale ale reprezentanților partidelor neparlamentare.
„În comuna Mereni vom purta negocieri cu PNL, PMP, și ALDE pentru formarea unei majorități în Consiliul Local. Să sperăm că de data aceasta se va putea colabora cu domnul primar, astfel încât administrația locală de acolo să funcționeze”, a adăugat președintele PNȚCD Constanța.
Nici „țopăiala fiscală” a guvernului nu a trecut nesancționată de țărăniștii constănțeni, Țapliuc apreciind că ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa nu reușește să convingă pe nimeni, poate doar pe el și pe membrii guvernului.
Recentele discuții din Familia Regală afectează imaginea Regelui Mihai, susține Adrian Țapliuc. După părerea lui, Principele Nicolae ar fi trebuit lăsat să-și viziteze bunicul. „M-aș bucura, personal, ca Principele Nicolae să fie cel care duce mai departe coroana regalității. Ajunsese să aibă o imagine foarte bună. A devenit, probabil, un pericol pentru alți membri ai familiei.”
La finalul discuțiilor, liderul PNȚCD s-a arătat dezamăgit de lipsa unor evenimente speciale dedicate Zilei Dobrogei – 14 noiembrie. „Mi-aș dori să fie mult mai vizibile, să facem mult mai multe activități, noi ca oraș, prin intermediul administrației locale și județene” .

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top