Actualitate

A fost stabilit traseul final pentru Centura Ocolitoare a Municipiului Tulcea

Viceprimarul Municipiului Tulcea, George Șinghi, anunță că a susținut, în cadrul comisiei tehnice a CNAIR, Analiza Multicriterială 2 pentru noua centură a Municipiului Tulcea.

Practic a fost stabilit traseul final și conexiunile cu drumul expres. Aceasta va avea aproape 10 km, este în regim de drum expres cu 4 benzi și face legătura dintre ieșirea spre Mineri și drumul spre Malcoci. Se lucrează în continuare la Studiul de fezabilitate și la realizarea documentațiilor de urbanism.

„Noua centură este cel mai important proiect pentru dezvoltarea sustenabilă, ordonată si coordonată, a Municipiului Tulcea. Împreună cu noul Plan Urbanistic General, care este de asemenea în lucru, se trasează nouă limită și strategie de dezvoltare a orașului.

Pe lângă fluidizarea traficului, aceasta poate asigura atragerea de noi investiții și transformarea Municipiului într-un pol economic și de transport”, a transmis George Șinghi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top