Politic

Marian Crușoveanu consideră că decalajul de infrastructură din județul Constanța poate fi recuperat prin investiții moderne

Deputatul Marian Crușoveanu consideră că în unele localități din județul Constanța există un decalaj imens în ceea ce privește infrastructura și condițiile de viață, iar acesta poate fi recuperat prin investiții în infrastructură. Deputatul mai susține și că acest lucru este posibil prin utilizarea instrumentelor necesare, cum ar fi Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, fondurile europene și Planul Național de Redresare și Reziliență.

„În unele localități din județul Constanța avem de recuperat un decalaj imens, astfel ca, prin investiții în infrastructură, să putem aduce condițiile de viață la realitățile secolului al XXI-lea. Putem face asta! Aceste instrumente, care trebuie folosite în vederea redării românilor unei șanse la o viață mai bună în România, există. Avem Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, fondurile europene, PNRR și alte mecanisme prin care putem oferi tinerilor o speranță în această țară.
Iată că în municipiul Constanța, după mult timp, avem siguranța că se vor implementa proiecte cu finanțări uriașe care vor fi cruciale pentru locuitorii județului și nu numai. Va exista o nouă filă în istoria acestei zone deosebite a României, o nouă pagină prin care Constanța va fi din nou la acelaşi umăr cu marile orașe turistice. Cu două spitale noi, cu stadion, o sală polivalentă și CET moderne, cu un Cazinou reabilitat, orașul nostru va avea altă imagine.
În această perioadă fac deplasări prin localitățile din județul Constanța, încerc să aflu ce gândesc atât colegii din PNL, cât și locuitorii, astfel încât în noua sesiune parlamentară să fiu la zi cu temele locale.
Ca tânăr om politic, sper ca generația noastră să fie mai curajoasă, pentru România și pentru români”, a afirmat Marian Crușoveanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top