Actualitate

Zile pline de spectacol la Eforie. „Festivalul Pescarilor” și „Euforia Eforiei” vă așteaptă cu surprize

Miile de turiști care au ales să-și petreacă aceste zile călduroase de august pe litoralul din stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud au un motiv în plus să se distreze. Începând cu 15 august și până pe 18 august, cele două localități sunt gazdele „Festivalului Pescarilor” și „Euforiei Eforiei.

În perioada 15 august – 16 august, administrația publică locală din Eforie a programat „Festivalul Pescarilor”, eveniment la care vor participa artiști renumiți. Spectacolele se vor desfășura pe scena Teatrului de Vară, în Eforie Nord și în Parc Faleză Cazinou din Eforie Sud.

Astfel, Festivalul îi aduce în fața localnicilor și turiștilor pe: Ciro de Luca, Vintage Band, Annes,  Acropolis Band, Ansamblul Elpis, Cristi Proca, Adrian Matei.

Unul dintre cele mai așteptate momente este „Seara lui Zorba”, susținut de Acropolis Band și Ansamblul Elpis pe faleza din zona Cazino.

Distracția în cele două stațiuni nu se termină deoarece pe 17 și 18 august se va desfășura „Euforia Eforiei”, un eveniment care aduce alți artiști de renume pe scena Teatrului de Vară din Eforie Nord și pe cea din Eforie Sud, în zona parcului Faleză Cazinou.

Cele două seri vor fi animate de Radu Ile, Ionuț Galani-seară balcanică, formația Gramoste, ansamblul Asteria, ansamblul Brâulețul, Bianca Constantinescu, Roxana Cozma, Annes, Alessia Paraschiv, Iuliana Pușchilă și mulți alții.

Spectacolele vor începe la ora 20.30 în Eforie Nord și la ora 20.00 în Eforie Sud.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top