Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: O „boală” numită PSD a lovit Constanța!

Partidul Naţional Liberal şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile europarlamentare, în cadrul unei Reuniuni regionale (sud-estul României, cu reprezentanţi din judeţele: Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vrancea), ce a avut loc duminică, 14 aprilie, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. Iată ce a declarat cu această ocazie deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă:

Ne-am adunat cu toţii la Constanţa, un oraş ce defineşte poate cel mai bine spriritul antreprenorial, spiritul de aventură şi curajul românilor. Din păcate, acest oraş simbol al României a fost deformat, umilit şi sărăcit în ultimii 30 de ani. Înainte de 1989, toţi românii îi invidiau pe constănţeni, oraşul era o poartă către lumea liberă, de aici plecau mii de marinari către porturile lumii. După 1989, acest oraş şi chiar întregul judeţ au avut un potenţial de creştere şi dezvoltare uriaş. Din păcate, o boală a lovit judeţul Constanţa şi a lovit întreaga Românie. O boală care a întârziat dezvoltarea, o boală care continuă să îi ţină pe români dependenţi de stat şi instituţii nerefromate, de o clică politică de incompetenţi şi hoţi.

Că îi spune Ciuma Roşie sau nu, în ultimii ani şi-a dat în petec mai mult ca niciodată. Am asistat cu toţii la atacul socialiştilor la justiţie, la coordonatele de politică externă, la stabilitatea economică. Toate acestea arată ticăloşia PSD-istă. O ticăloşie care ne sufocă. Dar nu sunt doar ticăloşi, ci sunt şi incompetenţi. Dovadă pentru incompetenţa lor stă dezastrul din absorbţia de fonduri eruopene. Dovadă pentru incompetenţa lor stă faptul că au promis opt spitale regionale şi nu au făcut niciunul. Dovadă pentru incompetenţa lor e faptul că sunt singurul guvern din Uniunea Europeană care nu a semnat măcar un singur contract pentru o autostradă în România. Dovadă stă faptul că avem cea mare inflaţie din UE, cea mai mare devalorizare a monedei naţionale. Dovadă stă faptul că PSD-iştilor le e frică să iasă pe stradă. Se ascund în casă de români. Iar românii încep să plece tot mai des din ţară, de parcă am fi în stare de asediu. Nu mai există nicio urmă de îndoială: PSD şi ALDE sunt incompatibile cu democraţia, cu statul de drept, cu interesul României.

Noi liberalii am demonstrat că se poate şi altfel. Avem exemplul preşedintelui Iohannis, cea mai bună garanţie pentru o Românie euroatlantică, avem exemplul sutelor de primari care au arătat performanţă în localităţile lor, Hava la Alba,Bolojan la Oradea, Boc la Cluj şi mulţi alţi primari performanţi, unii prezenţi chiar în această sală. Buna guvernare locală şi banii europeni au făcut să se dezvolte aceste localităţi, au creat locuri de muncă, au generat bunăstare pentru locuitori”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top