Opinii

Comuna Luncavița, gazda primei ediții a „Cupei Zilei Naționale” la fotbal

Un nou proiect inedit este lansat de administrația comunei tulcene Luncavița. Este vorba de organizarea primei ediții a Cupei Zilei Naționale la fotbal, o competiție destinată tinerilor din Luncavița, Rachelu și Văcăreni. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 12.00.
În competiție se vor intra tinerii din Luncavița, Rachelu și Văcăreni, înscriși în concursurile de fotbal organizate în anul 2017 de Asociația Județeană de Fotbal, Inspectoratul Școlar Județean, Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret, Liceul Tehnologic „Simion LEONESCU” Luncavița, Școala Gimnazială Văcăreni, Asociația Cultural-Sportivă „Partizanul” și alte organisme publice, sau private.

„Cupa Zilei Naționale se dorește a fi o apreciere adusă copiilor, care se dedică sportului rege, fotbalul, o încurajare, atât pentru copii și tineri, cât și pentru adulți, de a practica un sport în această lumea a tehnologiei și a stresului cotidian tot mai crescut. Unii dintre ei, ca Angelin PARASCHIV sau Ionuț DULGHERU, au fost deja remarcați și selectați în echipa județului Tulcea, într-un proiect al Federației Române de Fotbal și Asociația Județeană de Fotbal, echipele ocupă locuri de podium în campionatele C și D, iar exemplul lor trebuie să convingă și să aibă continuitate”, afirmă Ștefan ilie, primarul comunei Luncavița.
Sala de sport „Teohare Coca-Cozma”, unde se vor desfășura meciurile, poartă numele cunoscutului comentator sportiv, fiu și Cetățean de Onoare al comunei Luncavița. Astfel, se vor juca 3 partide, 3 finale pentru cele 3 categorii de vârstă care participă în acest an în principalele competiții de juniori D, C și A1, organizate de AJF Tulcea și care sunt coordonate de Nicu Butan, antrenor, învățător și nu în ultimul rând, om de muzică.
Câștigătorilor li se va înmâna Cupa Zilei Naționale, se vor acorda premii speciale celor care se vor face remarcați ca jucători, iar toți participanții vor primi diplome de apreciere și alte surprize oferite de organizatori și invitați.
Evenimentul este organizat de primăria comunei Luncavița, în cooperare cu primăria comunei Văcăreni.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top