Opinii

Încep lucrările la reţeaua de alimentare cu apă a patru sate din comuna Crucea

La începutul anului 2014 au fost făcute primele demersuri în vederea accesării de fonduri europene pentru alimentarea cu apă a satelor Şiriu şi Crişan, iar luna aceasta s-a dat startul lucrărilor.
„Luna aceasta s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de la reţeaua de apă pentru Stupina şi Gălbiori. De asemenea, ne-am întâlnit cu firma care a câştigat contractul de lucrări şi pentru satele Şiriu şi Crişan, am predat amplasamentul, iar lucrările sunt pe cale să demareze şi aici“, a declarat primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, despre stadiul lucrărilor.

Licitația a fost câștigată de o firmă din Brăila, Consivia SA, iar pe 6 noiembrie a fost semnat contractul.
Deși valoarea proiectului a fost estimată iniţial la peste 2 milioane de lei fără TVA, firma câștigătoare va efectua lucrările pentru 1.651.950,76 de lei fără TVA. Astfel, reţeaua de alimentare cu apă a satelor Şiriu şi Crişan va fi amenajată pe o distanţă de aproximativ 15 kilometri, cu 8.000 de metri la Şiriu şi peste 6.000 de metri la Crişan.
Așa cum mulți primari susțin, în situația actuală, fondurile europene reprezintă singura soluție pentru dezvoltarea comunităților locale. Un bun exemplu de administrație locală ce accesează fonduri europene cu succes este comuna Crucea. Așa cum ține să menționeze de fiecare dată edilul localității, drumul pentru obținerea unor astfel de fonduri este unul sinuos, dar cu o echipă pregătită și muncitoare, rezultatele nu întârzie să apară.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top