Fără categorie

SOFTWIN lanseaza a doua editie a concursului Cele mai bune proiecte de licenta . Inscrie-te si tu!

Prima editie a concursului „Cele mai bune proiecte de licenta” a fost un succes. Dintre cei 5 premianti, doi sunt deja angajati in Departamentul de Cercetare – Dezvoltare din cadrul Softwin. Investim in educatie si, mai ales in performanta. Si tu poti fi unul dintre catigatorii concursului, daca esti pasionat si iti doresti sa lucrezi in cercetare!

image

Departamentul de Cercetare & Dezvoltare (http://www.softwinresearch.ro) din cadrul SOFTWIN anunţă lansarea celei de-a doua ediţii a concursului “Cele mai bune proiecte de licenţă” destinat studenţilor de la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (Universitatea „Politehnica” din Bucureşti), Facultatea de Automatică şi Calculatoare (Universitatea „Politehnica” din Bucureşti), Facultatea de Matematică şi Informatică (Universitatea din Bucureşti), Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (Universitatea din Bucureşti) şi de la Facultatea de Litere (Universitatea din …

Prima editie a concursului „Cele mai bune proiecte de licenta” a fost un succes. Dintre cei 5 premianti, doi sunt deja angajati in Departamentul de Cercetare – Dezvoltare din cadrul Softwin. Investim in educatie si, mai ales in performanta. Si tu poti fi unul dintre catigatorii concursului, daca esti pasionat si iti doresti sa lucrezi in cercetare!

image

Departamentul de Cercetare & Dezvoltare (http://www.softwinresearch.ro) din cadrul SOFTWIN anunţă lansarea celei de-a doua ediţii a concursului “Cele mai bune proiecte de licenţă” destinat studenţilor de la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (Universitatea „Politehnica” din Bucureşti), Facultatea de Automatică şi Calculatoare (Universitatea „Politehnica” din Bucureşti), Facultatea de Matematică şi Informatică (Universitatea din Bucureşti), Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (Universitatea din Bucureşti) şi de la Facultatea de Litere (Universitatea din Bucureşti).

Concursul se adresează studenţilor din ultimul an de facultate care doresc să-şi realizeze lucrarea de licenţă într-unul din domeniile: Biometrie, Procesare de limbaj natural, Recunoaşterea vorbirii sau Lingvistică. Pe toată durata concursului, participanţii vor beneficia de materiale de studiu şi îndrumare din partea specialiştilor SOFTWIN, precum şi a profesorilor colaboratori din cadrul facultăţilor de care aparţin. La sfârşitul anului universitar, după prezentarea proiectelor de licenţă, cele mai bune dintre acestea vor fi premiate în conformitate cu regulamentul concursului.

Cei interesaţi se pot înscrie până la data de 1 decembrie 2011 trimiţând la adresa [email protected] un CV, media anilor de studiu (mai puţin anul în curs) şi tema pe care doresc s-o realizeze (sau o listă de teme în ordinea preferinţelor) dintre temele propuse. Acordul unui profesor îndrumător din cadrul unei facultăţi participante este obligatoriu. Lista temelor propuse şi regulamentul concursului sunt disponibile online, la adresa http://www.softwinresearch.ro/regulament2011 .

Nume: Virginia Ioan
Companie: Softwin
E-mail: [email protected]
Website: www.softwin.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top