Opinii

Ziua României sărbătorită la Grădina cu invitaţi din toate regiunile istorice ale ţării

Locuitorii comunei Grădina au sărbătorit, într-un cadru festiv, Ziua României. Primăria şi Consiliul Local Grădina au invitat la această sărbătoare oaspeţi din toate regiunile istorice ale ţării. Evenimentul a avut loc la Căminul Cultural al localităţii Grădina, care a fost decorat special pentru această ocazie.

Invitaţii au fost primiţi la Căminul Cultural între 11.30 şi 12 de hostese îmbrăcate în strai popular, care le-au împărţit cocarde şi steguleţe tricolore.
Sărbătoarea a fost deschisă de primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, care le-a mulţumit tuturor pentru participare şi şi-a manifestat încrederea că împreună cu locuitorii comunei va reuşi să continue proiectele de investiţii.
A urmat un moment simbolic, când Tomis Cvartet Bacău a intonat Imnului Naţional, Rapsodia Română de George Enescu şi Valurile Dunării de Iosif Ivanovici.

{youtube}f9VWDWhIET4{/youtube}

{youtube}wH7wQvpiD8k{/youtube}

Prezentatoarea Silviana Marin a vorbit despre semnificaţia istorică şi comunitară a zilei de 1 Decembrie. Pe scenă au urcat apoi: absolvenţii Şcolii de dans şi canto Grădina 2015 (care au intonat imnul Comunei Grădina, cântece patriotice şi piese folclorice), Elena Plătică din Tulcea (muzică populară din Dobrogea), Paul Ananie din Sighetul Marmaţiei (muzică populară din Maramureş), Cristina Olteanu din Târgu Jiu (muzică populară din Oltenia), Marius Cristel Marin din Constanţa, Trupa Nemuritorii din Buzău (muzică populară şi etno din Muntenia), Ansamblul de dansuri Baladele Deltei (spectacol de dansuri din toate zonele ţării) şi formaţia Orizont din Constanţa (muzică de dans şi voie bună). Au mai participat, ca invitaţi speciali, Emilia Ghinescu şi Nicu Paleru.
„Ne bucurăm că am avut ocazia să fim împreună, de Ziua Naţională a României şi am arătat că suntem o comunitate unită. La fel cum împreună, noi românii, încercăm să depăşim momentele mai grele şi să ne bucurăm în clipe fericite, la fel şi noi, cei din Grădina, trebuie să fim uniţi şi să ne străduim cu toţii să făurim un viitor mai bun. La acest ceas de sărbătoare, doresc să le urez tuturor românilor care locuiesc în ţară sau peste hotare un sincer <La mulţi ani>, sănătate şi cât mai multe împliniri!”

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top