Fără categorie

Weekend plin de distracție pe litoralul românesc

Turiștii au nenumărate motive să aleagă pentru minivacanța de Rusalii litoralul românesc și Delta Dunării. Multe evenimente sunt programate pentru a le face șederea cât mai plăcută.
Hotelierii sunt pregătiți pentru un prim val de turiști care vor deschide oficial sezonul de anul acesta. Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării a declarat că “gradul de ocupare a hotelurilor pe litoral este în creștere continuă, pe masură ce ne apropiem de vacanța de vară. Sărbatoarea de Rusalii ne oferă ocazia să înregistrăm un nou val de turiști în acest weekend pe litoral și în Delta Dunării.

 

În continuare, Mamaia se află în topul celor mai căutate stațiuni, urmată de Venus și Eforie Nord. Conform estimărilor primite de la touroperatori, ne aflăm în sezonul cu cele mai bune vânzări pentru vacanțe pe litoral din ultimii zece ani.”
Programul în stațiunea Mamaia, Satul de Vacanță, Constanța și Delta Dunării, reușește să acopere un weekend întreg de activitate, turiștii și constănțenii urmând să aibă zile pline de evenimente pentru toate vârstele și preferințele. Astfel, Constanța găzduiește Parada SkirtBike, duminică, 19 iunie, începând cu oră 16:00, în parcarea Maritimo pentru a susține comunitatea bicicliștilor, eveniment în cadrul căruia au fost pregătite concursuri și multe premii pentru cei înscriși.
După 40 de ani, Constanța va avea, din nou, un festival de teatru. În perioada 20-26 iunie, în Piața Ovidiu vor juca diverse trupe de teatru din țară sau străinătate la Festivalul Internațional “Miturile cetății”.
Rămânem la cultură, iar dacă sunteți în Delta Dunării în weekend, merită să faceți o plimbare la Tulcea, pentru Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni, eveniment aflat la cea de a 5-a ediție, care, anul acesta, pune accent pe industria modei. Evenimentul se desfășoară în perioadă 16-19 iunie.
Tot în Tulcea, în perioadă 15-19 iunie, Piața Civică, Hotel Delta, Teatrul Jean Bart, Biblioteca Județeană Panait Cerna și Art Cafe – Casa Avramide, sunt gazdele celei de-a patra ediții a Festivalului de C`Arte Danubius.
Purtătorul de cuvânt al Stațiunii Mamaia și al Satului de Vacanță, Oana Vorniciuc, îi asigură pe toți turiștii care vor veni zilele acestea la malul Mării că nu vor regreta: “hotelierii își așteaptă turiștii cu pachete speciale pentru acest weekend, cluburile sunt pregătite cu evenimente și nume sonore din industria muzicală,dj internaționali, petreceri pe plajă sau la piscină, posibilitatea de vizionare a meciurilor în aer liber, plimbări cu telegondola și multă distracție pentru toate vârstele în parcul acvatic Aqua Magic și în Satul de Vacanță”.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top