Opinii

Viceprimarul Reșit Taner continuă proiectele de dezvoltare ale comunei Tuzla

Viceprimarul cu atribuții de primar Reșit Taner ne-a vorbit despre proiectele începute dar și despre unele ce vor demara în perioada imediat următoare la Tuzla. “Suntem fericiți că am obținut finanțare pentru mai multe proiecte ce vizează modernizarea comunei noastre și contribuie la creșterea nivelului vieții cetățenilor.

 

Ne dorim să continuăm pe această linie”, a declarat Taner pentru Dezvăluiri. Enumerăm mai jos proiectele de la Tuzla:
1.Centru medical cu cabinete individuale pentru medici de familie de diverse specialități, laborator de analize, izolator cu 10 paturi. Centrul va fi dotat cu mobilier și toată aparatura medicală necesară. Proiectul are valoarea de 25 miliarde lei vechi și este în stadiul de organizare a licitației.
2. Proiect Canalizare cu finanțare europeană, beneficiar RAJA. Lucrările au început în urmă cu doi ani, iar la 31 decembrie 2015 proiectul ar trebui finalizat.
3. Creșă cu program prelungit, lângă actuala grădiniță Piticot. Proiectul este finanțat prin programul PNDR și presupune construcția unei clădiri noi, cu toate dotările necesare, sală de mese, spălătorie, mașină de gătit, paturi. Pentru o taxă modică, creșa va primi 100 de copii între zero și patru ani.
4. Bază sportivă multifuncțională, investiție finanțată de la bugetul local. Proiectul cuprinde un teren de fotbal, două terenuri de tenis, pistă de alergare, spații de cazare, tribune, nocturnă, sistem de irigat gazonul, vestiare etc. Ideea reprezentanților administrației locale din Tuzla este ca în afară de activitățile sportive pe care le vor efectua localnicii, să găzduiască la Tuzla cantonamente pentru diverse sporturi.
5. Asfaltare drumuri, pe o lungime de 110 kilometri. Lucrările vor începe în 2016 și vor acoperi toate drumurile din Tuzla. Banii vin prin PNDR și proiectul este în faza de organizare de licitație.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top