Ştiri

Vasile Gudu, președinte PNL Tulcea: „Ne propunem un scor mai bun decât la alegerile locale”!

Printre primele organizații județene ale Partidului Național Liberal (PNL), ce și-au anunțat listele candidaților la alegerile din decembrie, a fost cea din Tulcea. Astfel, la Consiliul Director Județean al Filialei Tulcea (din luna septembrie) au fost validați, pentru senat, candidații: Motoc Octavian (actul senator), Chichi Nicolae, Pavel Viorica și Bălan Daniel. Pentru Camera Deputaților, vor intra în bătălia electorală: Gudu Vasile (actual deputat), Șișcu George, Pârvulescu Dumitru, Radu Valentina, Herea Gabriel Costel și Topoleanu Nicolae.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Președintele PNL Tulcea, Vasile Gudu ne-a declarat ce și-a propus organizația județeană pentru alegerile din luna decembrie: „să depășim scorul din vară, de la alegerile locale, adică peste 36 de procente, să mergem spre 40. Ar fi situația care ne-ar conveni cel mai mult în conjunctura actuală a județului Tulcea”.
Deși încă nu face publice strategiile de campanie, Vasile Gudu știe ce-și dorește de la viitorii membri ai PNL ce vor ocupa fotolii de parlamentari: „vrem să ne menținem în aceeași linie a activității parlamentare de până acum. Suntem peste media națională la activitatea parlamentară și cred că ne-am achitat foarte bine față de electoratul care ne-a trimis aici”.
Președintele PNL Tulcea ne-a vorbit și despre viziunea sa asupra campaniei electorale care va începe în curând. „Nu va fi una murdară, va fi o campanie în folosul cetățenilor, nu a membrilor de partid. Tulcea nu a avut campanii pline de dușmănie. Cred că vom avea o campanie civilizată desfășurată în limitele bunului simț. Vrem să avem activități în mijlocul oamenilor, să mergem acolo unde este nevoie de noi”, a conchis Vasile Gudu.
În momentul de față, PNL Tulcea are în Parlament un senator și doi deputați.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top