Opinii

Unitate nouă de învăţământ în comuna Adamclisi

În curând, preşcolarii din comuna Adamclisi se vor bucura de noua grădiniţă în care vor merge la ore, începând din toamnă. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a organizat, săptămâna trecută, licitaţii, prin Programul Naţional pentru Dezvoltarea Infrastructurii (PNDI), pentru construirea de creşe şi grădiniţe în judeţul Constanţa. Comuna Adamclisi se numără printre localităţile vizate de acest proiect.

Primarul comunei, Anton Burcea, a mai depus un proiect, pe Măsura 322, a fostului Program Naţional de Dezvoltare Rurală, pentru finanţarea construirii unei unităţi de învăţământ, însă fără nici o finalizare. „Este vorba de o creşă formată din două grupe de preşcolari. N-am primit nicio informare de la Ministerul Dezvoltării privind lansarea licitaţiei, pentru că ei se ocupă de proiect şi construire”, a declarat primarul din Adamclisi.
De acum înainte, secretarul şi viceprimarul comunei Adamclisi îşi vor desfăşura activitatea, în cadrul primăriei, în birouri nou amenajate, ei fiind obligaţi până acum să lucreze într-o singură încăpere. „Sunt cetăţeni care vin cu diverse probleme la secretar, iar alţii la viceprimar. Întâlnirile cu oamenii nu se mai puteau ţine aşa. Mai mult, activitatea Primăriei era perturbată atunci când trebuia să organizăm şedinţe de Consiliu Local, pentru că de fiecare dată trebuia să eliberăm un birou”, a declarat primarul Anton Burcea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top