Opinii

Trofeul Festivalului de la Topalu a rămas în Dobrogea

Comuna constănţeană Topalu a fost la începutul acestei luni gazda deja celebrului „Festival al Cântecului Popular Românesc – Dan Moisescu”, eveniment ajuns la cea de a 17-a ediţie. 24 de concurenţi veniţi din toate colţurile ţării au urcat pe scenă, în tentativa lor de a convinge juriul că merită să cucerească trofeul mult dorit. Concursul s-a desfăşurat pe parcursul a două zile, iar membri juriului au avut mult de lucru, fiindu-le greu să decidă învingătorii unei competiţii extrem de echilibrate şi cu participanţi de valoare aproape egală.

A existat însă un concurent care a reuşit să înmoaie inimile “juraţilor”, precum şi pe cele ale spectatorilor prezenţi în număr mare la eveniment. Premiul cel mare a ajuns aşadar la Cătălina Alexa, o tânără dobrogeancă de numai 14 ani, care a încântat audienţa cu talentul său. De câştigat au avut însă toţi participanţii, care au primit din partea organizatorilor atât diplome, cât şi premii generoase în bani. Un concurs intrat deja în tradiţia folclorului mioritic, “Festivalul Dan Moisescu” creşte în calitate an de an, valoarea concurenţilor fiind, potrivit juriului, una extraordinară. Evenimentul a fost şi în acest an organizat decătre Primăria Comunei Topalu, localitate condusă de edilul Gheorghe Murat, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top