Opinii

Toamna se numără realizările la Mihail Kogălniceanu

„Primarul Ancuța Belu este cel mai bun primar din județ”

Comuna Mihail Kogălniceanu este o comună în continuă schimbare și modernizare. Aspectul acesteia se apropie din ce în ce mai mult cu cel al unui oraș. Parcurile din localitatea au fost modernizate și transformate în adevărate locuri de recreere pentru locuitorii de toate vârstele. Cele mai vizibile schimbări au avut loc în parcul Central acolo unde au fost montate pavele şi borduri noi şi a fost amenajată o fântână arteziană. Tot aici a avut loc sâmbătă, 14 septembrie, cea de-a doua ediție a Zilei Comunei. Locuitorii comunei au sărbătorit evenimentul alături de invitați de marcă precum oficiali de la Constanța, reprezentanți ai forțelor armate americane, colegi primari din județ și edilul Rodica Cucereanu din Crihana Veche, localitate cu care comuna Mihail Kogălniceanu s-a înfrățit.

Aceasta din urmă ne-a declarat: „Din primul moment în care am văzut-o pe doamna Ancuța Belu mi-am dat seama că ne vom potrivi”. Deasemenea, în cadrul evenimentului de sâmbătă, aceasta a mai declarat „Durerea va fi în jumătate mai mică, iar bucuria va fi de două ori mai mare pentru că am o soră aici la Kogălniceanu”. Prezenți alături de edilul din Mihail Kogălniceanu au mai fost și președintele PNL Constanța, George Dragomir și senatorul liberal Puiu Hașotti. Senatorul a ținut să felicite consiliul local și primarul din Mihail Kogălniceanu susținând: „Primarul Ancuța Belu este cel mai bun primar din județ”.

Acordare de premii, muzică bună și artificii

În cadrul aceluiași eveniment, vizibil emoționat, primarul comunei Mihail Kogălniceanu i-a premiat pe veteranii de război din localitate și cuplurile ce au aniversat 50 de ani de căsătorie. Premiile au constat în bani și diplome oferite de consiliul local al comunei. Atmosfera a fost întreținută în prima parte a spectacolului de ansambluri locale ca: Ansamblul Mocâncuța, Ansamblu Armânesc Vanghilizmo și Ansamblul Noa Dance și artiștii locali Nelu Ianca, Maftei Andreea Evelina, Alexandra Stefu, Modruj Mădălina și Paul Mila. În ce-a de doua parte a spectacolului localnicii au cântat și s-au simțit bine pe muzica artiștilor de renume ca: Steliana Sima, Anastasia Lazariuc, Anna Lesko, Carmen Șerban, Trupa Crăițele, Autentic și trupa Sogorițele. Sărbătoarea s-a încheiat seara târziu, cu un impresionant foc de artificii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top