Opinii

Târg de vară la Eforie

Primăria Oraşului Eforie organizează „Târgul de Vară” Eforie în intervalul 16 iulie – 10 august,
în zona str. Panselelor – Aleea Cristal. Participanţii la târg vor putea comercializa orice fel de produse meşteşugăreşti specifice litoralului (diverse fabricate din scoici şi produse de promovare a zonei – brelocuri, magneţi şi alte materiale personalizate cu imagini din Eforie şi/sau alte localităţi situate pe litoralul Mării Negre) şi produse nealimentare care sunt speficice sezonului estival.

„Târgul de vară” Eforie se va desfăşura săptămânal, în intervalul 16 iulie – 10 august, de miercuri până duminică. Taxa unică de participare la târg este de 500 lei/participant/stand pentru o săptămână de târg. În situaţia în care un participant doreşte să participe la toate cele patru săptâmăni de targ, beneficiază de o reducere cu 200 de lei a taxei de participare, cu condiţia ca taxa să fie plătită anticipat, într-o singură tranşă şi să se respecte acelaşi amplasament al pavilionului. Potrivit organizatorilor, alocarea spaţiilor pentru amplasarea standurilor în cadrul târgului se va realiza în funcţie de ordinea primirii solicitărilor de la participanţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top