Fără categorie

Situatie ploi – ora 12,00

In urma ploilor torentiale din ultimele ore, cu cantitati mari de apa, ce depasesc cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare de la nivelul municipiului Constanta, mai multe zone au fost inundate. Echipele de permanenta intervin in zonele Gara – Pasaj, B-dul. 1 Mai, B-dul Ferdinand (zona fostului cinematograf Republica), Str. Unirii, B-dul I.C Bratianu, Zona Salii Sporturilor, Str. Ion Eminescu – Zona Casei Casatoriilor si zona Poarta 1. De asemenea, pe B-dul Soveja, pe tronsonul str. Chiliei – B-dul Mamaia, unde numeroase masini au ramas blocate din cauza nivelului ridicat al apei de carosabil, echipele de interventie RAJA au blocat ambele sensuri de mers in vederea golirii colectorului pluvial. Pentru efectuarea lucrarilor de vidanjare, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator.
Avand in vedere prelungirea Codului Galben de ploi Comandamentul pentru Situatii de Urgenta al SC RAJA SA ramane activ pana la ora 24,00, astazi, 28 iulie 2017.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top