Actualitate

Situația proiectelor din orașul Babadag. Administrația locală are în lucru noi investiții

Așa cum i-a obișnuit pe locuitorii orașului Babadag, primarul Georgian Caraman a prezentat situația implementării proiectelor la început de toamnă. 
„Am fost foarte ocupat cu organizarea și desfășurarea licitațiilor precum și desemnarea câștigătorilor unor proiecte de proiectare și execuție a câtorva lucrări ce vor începe cât se poate de repede la noi”, anunță edilul faptul că administrația are în lucru noi proiecte de investiții. Acestea vor fi prezentate în curând de către administrația locală.
Revenind la starea proiectelor aflate în implementare, Georgian Caraman, spune că la „blocul ANL se ridică pereții la nivelul I, cât de curând se va turna placa de la etajul II și stâlpii de rezistență”.

Pe strada Ion Nițescu executantul se apropie de final cu lucrările de pozare a conductei generale de canalizare și realizarea căminelor de racord. Apoi, se va trece la realizarea racordurilor individuale.
„Pe strada Gării se lucrează restrâns din cauza defectării utilajului de asfaltare și mutarea echipelor la alte lucrări până la remedierea defecțiunii. Se lucrează la montarea bordurilor și infrastructura trotuarelor. Conform contractului, până la finalul anului cele două străzi trebuie asfaltate, inclusiv realizarea gaigărului de colectare ape pluviale de la intersecția Stejarului cu Republicii și asfaltarea trotuarelor și a ultimei bucăți de acolo.
Sper că odată cu rectificarea bugetară să primim fondurile necesare lucrărilor spre a putea demara proiectele despre care am mai vorbit”, notează edilul.
Georgian Caraman spune că s-au obținut autorizațiile necesare, precum și certificatul de urbanism, astfel că, după 15 septembrie, după mutarea tarabelor, va începe demolarea vechilor construcții din Piața Veche (mai puțin magazinul Carniprod care este proprietate particulară) în vederea ridicării Complexului Agro-Alimentar.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top