Fără categorie

SC RAJA SA Constanţa a inaugurat Secţia apă-canal din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa

Vineri, 24 iunie, în oraşul ialomiţean Ţăndărei, SC RAJA SA Constanţa a inaugurat un nou punct de lucru. Este vorba despre Secţia apă-canal Ţăndărei, care asigură servicii de apă şi canalizare în localitate. La ceremonia de tăiere a panglicii au participat primarul oraşului Ţăndărei, Vasile Sava, numeroşi consilieri locali, Costică Nan, directorul coordonator al Centrelor Zonale şi alţi reprezentanţi ai companiei constănţene. SC RAJA SA a preluat serviciile de apă şi canal din Ţăndărei în urmă cu mai bine de un an, de la fostul operator local, Apa Termo, care din cauza datoriilor enorme, de peste cinci  milioane de lei, către bugetul de stat şi terţi, a intrat în insolvenţă.

Un articol de Doru Ştefan COPOŢ

Şi pentru că în toate localităţile unde s-a extins în ultimii ani, compania de apă constănţeană a investit nu doar în reţelele de apă şi canalizare, ci şi în spaţiile care deservesc direct clienţii, la Ţăndărei a fost amenajat un sediu modern, complet utilat şi dotat, întreaga investiţie făcându-se cu Secţia lucrări în construcţie a SC RAJA SA.
În opinia primarului Vasile Sava, prezenţa SC RAJA SA în oraşul Ţăndărei înseamnă nu doar certitudinea unor servicii de calitate pentru populaţie, dar şi un exemplu pentru mediul de afaceri local. De asemenea, oraşul Ţăndărei a fost inclus în planurile de dezvoltare şi investiţii ale companiei constănţene, aici urmând să fie investiţi, în următorii doi ani, 16,3 milioane de euro, prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu. Participarea Consiliului Local Ţăndărei la această investiţie va fi de 265.000 euro, bani care se vor achita eşalonat, până în 2013, când se încheie programul. Prin POS de mediu, RAJA va reabilita reţelele de apă şi canalizare din Ţăndărei, va extinde reţeaua de canalizare şi va construi o staţie de epurare modernă, la standardele Uniunii Europene, întrucât cea existentă are o vechime de aproape 40 de ani şi este depăşită din punct de vedere al tehnologiei.
Costică Nan, directorul coordonator al Centrelor Zonale ale SC RAJA SA, a declarat că noul punct de lucru de la Ţăndărei este o subdiviziune a Centrului Zonal Interjudeţean Hârşova, care deserveşte localităţi din trei judeţe: nordul Constanţei, Ialomiţa şi Călăraşi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top