Opinii

Satul pescăresc, un obiectiv îndrăzneț, care va aduce comuna Tuzla în circuitul turistic al Dobrogei

Localitate cu peste 7000 de locuitori, Tuzla poate deveni începând de anul acesta una dintre destinațiile turistice cele mai importante din Dobrogea. Totul se leagă de realizarea unui proiect extrem de ambițios, inițiat deja de primarul Constantin Micu și care a fost deja demarat. Este vorba despre Satul Pescăresc, un complex care poate contribui decisiv la transformarea comunei constănțene într-o adevărată stațiune turistică. Edilul localității așteaptă acum sumele necesare pentru a continua proiectul îndrăzneț.

 

Lucrările au început încă de anul trecut, atunci când Primăria a igienizat și dragat zona pe care urmează să se ridice obiectivul turistic. Potrivit proiectului avizat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Satul Pescăresc de la Tuzla va fi un complex amplasat pe balta cu același nume. Se intenționează crearea pe luciul apei a unor alei de promenadă dar și șasze spații de cazare lacustre. Proiectul prevede ca în incinta complexului să existe piscine, un restaurant și o parcare de 100 de locuri. Punctul forte al obiectivului va fi însă debarcaderul, unde pe lângă bărcile pescărești, vor putea acosta și ambarcațiuni mai mari. Se intenționează ca în această zonă să se poată practica și sporturi acvatice, extrem de populare în rândul turiștilor. Plaja pitorească de la Tuzla va atrage la rândul său mii de turiști în căutarea unor zone mai sălbatice și mai puțin urbanizate, așa cum se întâmplă în localitățile învecinate.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top