Opinii

Promovare turistică la Ceamurlia de Jos

Primarul Viorica Donciu (foto) alături de Administrația Locală Ceamurlia de Jos a demarat anul acesta o serie de proiecte ce vizează dezvoltarea infrastructurii. Printre acestea se numără reabilitarea străzilor, modernizarea şi dotarea căminului cultural, în Ceamurlia de jos și realizarea canalizării în sistem centralizat cu staţie de tratare a apelor uzate în localitatea Lunca. Valoarea totală a acestui amplu proiect nu va trece de suma de 10500 lei. Chiar și iubitorii de sport din localitate au un motiv de bucurie pentru că primăria va realiza un stadion , cu toate dotările și condițiile necesare,  proiect ce va ajunge la suma de 75.000 euro.

Un articol de Viviana MIHĂLȚEANU

Nu doar proiectele de infrastructură reprezintă o prioritate pentru primar, ci și promovarea turistică a zonei. Astfel, a fost depus un proiect pentru realizarea unui loc destinat iubitorilor de pescuit situat pe malul lacului Golovița. Proiectul urmărește executarea unui drum asfaltat către locație, realizarea unui ponton de acostare pentru bărci, ponton ce va fi dotat cu o șalupă. Deasemenea se va realiza și un punct de informare turistică la intrarea în localitatea Ceamurlia de Jos, cu parcare special amenajată şi un mini târg cu produse specifice zonei. Pentru că banii sunt puțini dar nevoile oamenilor nu pot fi date la  parte, primăria a reușit să efectueze anul acesta și lucrări din venituri proprii: reabilitarea dispensarului și  pietruirea drumului de acces către lac, în satul Lunca.
Pentru 2014, primarul Viorica Donciu, își propune să realizeze un parc cu panouri fotovoltaice în satul Lunca și două pieţe agroalimentare, câte una în ambele localităţi aparținătoare comunei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top