Opinii

Proiectul „Ideea mea și Norocul tău” continuă la Năvodari

Așa cum autoritățile locale i-au obișnuit deja pe năvodăreni, 300 de cetățeni vor beneficia de plata facturii de energie termică și apă caldă în luna februarie, extragerea având loc pe data de 28 februarie. Printre norocoși se vor număra doar acei locuitori care sunt cu plata la zi a facturilor. Viceprimarul Florin Chelaru consideră că locuitorii orașului sunt mulțumiți de acest program și datorită faptului că acesta se adresează tuturor abonaților, indiferent de veniturile acestora.
Amintim că prețul gigacaloriei a fost menținut la valoarea de anul trecut, respectiv 150 de lei plus TVA, ceea ce face ca orașul Năvodari să aibă unul dintre cele mai mici prețuri la energia termică din țară. Acest proiect vine să completeze intenția administrației locale de a încuraja abonații la sistemul centralizat, abonați care prin participarea la aceste extrageri își iau angajamentul că timp de doi ani nu se vor debranșa. Precizăm că acest proiect a fost inițiat de primarul Nicolae Matei și este unic la nivel național.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top