Opinii

Primarul Dumitru Nedea modernizează comuna Ion Corvin

Schimb de experienţă cu danezii

Administraţia publică locală din comuna Ion Corvin, reprezentată de primarul Dumitru Nedea, şi-a propus, pentru anul 2011, să finalizeze asfaltarea drumurilor din localitate. Alături de reabilitarea sistemelor de alimentare, asfaltarea reprezintă prioritatea administraţiilor publice constănţene. Pentru început, Dumitru Nedea a reuşit să pună la punct drumul din satul Rariştea, care aparţine de comuna Ion Corvin.

Un articol de Andreea PAVEL

„Mi-am propus să asfaltez toate drumurile din comună. Deocamdată am reuşit să modernizez trei kilometri de drum comunal în Rariştea, însă urmează şi alte proiecte de asfaltare. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, care ne-a ajutat cu bani”, a menţionat primarul. Pe de altă parte, imaginea comunei Ion Corvin este pe un trend ascendent, având în vedere că primarul a fost implicat, de curând, într-un schimb de experienţă cu o localitate din Danemarca. Dumitru Nedea a fost invitat de autorităţile daneze dintr-o localitate din mediul rural, să participe, timp de o săptămână, la activităţile derulate de administraţia locală gazdă. Primarul din Ion Corvin s-a întors impresionat de gradul sporit de civilizaţie, dar şi de nivelul de trai ridicat, deja celebru în ţările nordice. „A fost o experienţă nouă. Am răspuns invitaţiei danezilor pentru că şi ei au fost la mine în comună. Avem o colaborare foarte bună, sper să fie aşa şi pe viitor”, a conchis primarul Dumitru Nedea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top