Actualitate

Primăria Saraiu a oferit elevilor din comună, la început de an școlar, ghiozdane și uniforme

Toți elevii comunei Saraiu au primit în prima zi de școală daruri din partea administrației locale. Pentru că investiția în educație este o investiție în viitor, primarul Dorinela Irimia, alături de Consiliul Local, au decis să ofere copiilor toate condițiile necesare unui act educațional de înaltă calitate. 

În acest scop au achiziționat pentru toți elevii din localitate ghiozdane, complet echipate cu penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți și creioane de colorat, bineînțeles, diferențiate în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 – IV și V – VIII. Ghiozdanul pentru grădiniță cuprinde cărți și creioane de colorat, culori cerate, batoane din plastilină și numărătoare . Cel pentru clasele 0-IV are în interior un bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu stilou, creioane, carioci, riglă și radieră, iar cel pentru clasele V-VIII are înăuntru caiete de română, de matematică, penar și trusă de geometrie. De asemenea , au fost oferite și uniforme școlare pentru toți copiii din comună. În mesajul adresat elevilor, dascălilor și părinților, primarul Dorinela Irimia a subliniat importanța școlii în formarea viitoare a copiilor, dar și rolul determinant pe care familia și profesorul în au în această formare.

Dragi copii, știu că în sufletul vostru se luptă încă amintirile și bucuria zilelor de vacanță cu responsabilitățile și grijile normale ale școlarului. Dar setea voastră de cunoaștere, dorința de a deveni tot mai buni, de a fi pregătiți pentru această viață vor face din voi, așa cum ne-ați obișnuit, elevi silitori. Nu trebuie să uitați că în acești ani de școală clădiți omul care veți deveni, fiecare, în viitorul apropiat. Părinții voștri fac sacrificii, muncesc din greu pentru a vă asigura condițiile necesare pentru ca voi să deveniți oameni împliniți, de încredere, cu care se mândrească toată viața. Nu-i dezamăgiți pe ei, nu-i dezamăgiți pe dascălii voștri, nu vă dezamăgiți, în primul rând, pe voi.

Stimate cadre didactice, vă doresc un nou an școlar cu cât mai multe realizări. Aveți uriașa responsabilitate de a modela și forma acești copii, de a-i transforma din copiii de astăzi în oameni educați și cetățeni responsabili. Aveți toată încrederea și sprijinul meu, conștient fiind că faceți toate eforturile pentru copiii noștri.

Nu în ultimul rând, vreau să le transmit părinților că școala nu va putea niciodată să suplinească rolul și contribuția lor la educația acestor copii. Ei au nevoie de dragoste, de atenție, de grijă și doar în parteneriat strâns cu școala putem să facem din acești copii minunați oameni de nădejde.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top