Opinii

Primăria Ostrov se pregăteşte să demareze proiectul pe Măsura 322

Şi pentru primarul Niculae Dragomir, din localitatea constănţeană Ostrov, anul 2012 a început cu bine, aducând doar veşti bune. Edilul a anunţat că în curând vor demara lucrările pe Măsura 322 privind renovarea şi dezvoltarea satelor. În acelaşi timp, administraţia locală va lucra la sistemul de canalizare şi la staţia de epurare, dar şi la ridicarea unei grădiniţe. Instituţia pentru preşcolari reprezintă una dintre noile priorităţi ale Primăriei Ostrov, alături de asfaltarea a 1,5 kilometri de drumuri.

Un articol de Andreea PAVEL

Primarul Niculae Dragomir are în vedere şi înfiinţarea unui muzeu sătesc, în care să fie expuse costume populare, instrumente muzicale şi alte elemente specifice zonei. ”Muzeul sătesc este una dintre priorităţile noastre la ora actuală, dat fiind faptul că nu avem aşa ceva, iar localitatea Ostrov se poate lăuda cu multe tradiţii, obiceiuri şi elemente specifice locului. Momentan pregătim documentaţia pentru licitaţia în urma căreia vom demara lucrările”, a declarat primarul comunei Ostrov. Proiectul a fost depus pe Axa 3.2.2., în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, proiect integrat şi declarat eligibil şi finanţabil. Pentru realizarea tuturor acestor lucrări sunt investite 2,5 milioane de euro, din fonduri acordate de UE. „Recent, am finalizat toate procedurile de achiziţie. Urmează să ne apucăm de lucru după data de 15 martie, iar în 3-4 luni de zile lucrările vor fi gata”, a declarat primarul comunei, Niculae Dragomir. Nu în ultimul rând, primarul are în vedere modernizarea a 15 străzi din localitate, construirea a două grupuri sanitare la şcoala din Ostrov, pentru ca profesorii şi elevii să nu mai folosească latrinele din curtea instituţiei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top