Actualitate

Primăria organizează Campania „NĂVODARI, oraș VERDE”

Primăria Năvodari anunță că va organiza o amplă campanie de plantare de copaci în această toamnă, cu implicarea cetățenilor, agenților economici și instituțiilor publice din orașul nostru.

„Campania „NĂVODARI, oraș VERDE” își propune să mobilizeze întreaga comunitate locală, conștientizând impactul pe care omul îl are asupra mediului înconjurător, astfel încât moștenirea noastră pentru generațiile viitoare să fie un oraș sănătos și frumos.

Evenimentul se va derula în mai multe locații din Năvodari, astfel încât impactul asupra orașului să fie unul consistent și eficient.

De asemenea, Primăria Năvodari lansează un apel public către agenții economici să sprijine această campanie cu material dendrologic și către cetățeni să participe la acțiunile de plantare și ulterior de îngrijire.

Fiecare copac contează și, cu cât noi vom fi mai mulți cu atât Năvodariul va deveni mai verde!

Dacă dorești să participi ca voluntar la plantare sau ai sugestii și noi idei, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail [email protected]”, se arată pe pagina de Facebook a instituției.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top