Opinii

Primăria Năvodari ia măsuri în cazul scandalului de la biobază

Angajații serviciului de ecarisaj au fost surprinși într-o filmare cum bat cu sălbăticie câinii din adăpost.

Potrivit unui film postat duminică pe facebook, angajații de la biobaza Năvodari aplică rele tratamente animalelor din adăpost. Din film reiese faptul că angajații lovesc cu ură căinii ce se împotrivesc transportului și chiar îi trântesc de plăcile de beton din interiorul cuștilor.

 În replică, reprezentanții primăriei au transmis printr-un comunicat de presă că acuză brutalitatea de care au dat dovadă angajații seriviciului de ecarisaj, iar cei ce se fac vinovați, vor plăti: „Primăria Năvodari se delimitează de acţiunile angajaţilor de la Serviciul ecarisaj, de modul în care aceştia au înţeles să îşi exercite serviciul pentru care au fost angajaţi. Acest comportament al lor îl încriminăm categoric, de aceea ei vor intra în cercetare profesională efectuată de comisia de disciplină a Primăriei oraşului Năvodari. Am făcut acest adăpost pentru a veni în sprijinul oamenilor care au solicitat să strângem toţi câinii din oraş, dar şi în sprijinul animalelor, pentru a le da o şansă de a fi adoptate. Mulţumim persoanelor care ne-au adus la cunoştinţă aceste manifestări, pentru a putea lua măsuri categorice împotriva celor vinovaţi. Cert este un lucru: că aceştia nu vor mai lucra la acest serviciu de ecarisaj, vor fi aspru pedepsiţi, conform regulamentului de ordine interioară“.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top