Actualitate

Primăria Mircea Vodă caută voluntari. „Ai posibilitatea să te implici în viața comunității”

Primăria comunei Mircea Vodă, județul Constanța, anunță că recrutează persoane care doresc să devină voluntari în cadrul instituției.

Selecția se va face în baza unui interviu, ținând cont de cererea de înscriere completată de fiecare candidat, dar și luându-se în considerare mai multe condiții cumulative precum vârsta de minimum 18 ani (în cazul minorilor de peste 16 ani este nevoie de acordul reprezentantului legal), cunoașterea limbii române scris și vorbit, o stare de sănătate corespunzătoare activității de voluntariat, să nu fi fost condamnat pentru infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, fals, corupție, cu excepția cazului în care a intervenit reabilitarea judiciară sau să nu fi desfășurat activitate de poliție politică.

Domeniile în care se pot derula activități de voluntariat sunt:

 • Cultură și evenimente artistice
 • Tineret, sport și recreere
 • Educație și cercetare
 • Protecția mediului, igienizare și trafic rutier
 • Sănătate
 • Asistență socială
 • Comunicare
 • Tehnologia informației
 • Scriere proiecte
 • Construcții și arhitectură
 • Psihologie

„Dacă ești interesat să te alături echipei noastre completează cererea de înscriere pentru desfășurarea activităților de voluntariat pe care o găsești pe site-ul primăriei”, se spune în anunțul administrației locale.

Cererea poate fi transmisă completată la adresa de email: [email protected] sau o poți depune fizic la Registratura instituției din loc. Mircea Vodă, str. Primăriei nr. 47, jud. Constanța.

„Ai posibilitatea să te implici în viața comunității, să îți dezvolți abilitățile, cunoștințele și să dobândești experiență în domeniile de interes”, spun reprezentanții primăriei Mircea Vodă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top